Salut, am descoperit acest forum in urma unei postări de pe FB, pare reincarnarea Computer games de de mult, bravo tineti-o tot așa!
Salut, am descoperit acest forum in urma unei postări de pe FB, pare reincarnarea Computer games de de mult, bravo tineti-o tot așa!
Salut! Primul meu post pe CG, pentru a nu risca stergerea contului. De principiu nu sunt foarte vorbaret, dar urmaresc mai multe thread-uri si zona de bazar.![]()
Salut, m-am inscris pe acest forum in speranta de a gasi un raspuns de la cunoscatori in legatura cu o problema la internet la ps4.
Salut, am contul pe Consolegames de mai multi ani iar recent am achizitionat un PS4 si sunt in cautare de jocuri.
Sunt Vlad, am 21 ani si imi plac jocurile pentru aproape orice dispozitiv de gaming (in principal jocuri hardcore, dar mai merg si unele casual). Sunt plecat des de acasa, deci prefer solutiile de gaming portabile (smartphone, consola portabila, GameStreaming de pe PC etc).
Salut. eu caut console handheld vechi daca are cineva
---------- Post added 10-06-2019 at 12:12 ----------
nu sunt sigur de ce nu pot posta...dar as vrea sa contribui si eu la conversatii![]()
catalinthejoker: vad ca poti posta fara probleme. Dar o sa te rog sa verifici Regulament ConsoleGames.Ro. Posturile repetate in mai putin de 24h vor face "merge". In rest vad ca ai 2 posturi in aria de vanzare console.
zupreme: Salut, nu stiu ce sa intamplat ,sunt user foarte vechi pe forum.Sunt posesor de PC,XBOX ONE X si PS4.Si joc cam tot ce este nou.
tonylee123321: Salut, nu stiu ce sa intamplat ,sunt user foarte vechi pe forum.Sunt posesor de PC,XBOX ONE X si PS4.Si joc cam tot ce este nou.
Acesti utilizatori par a fi boti din punctul meu de vedere; mesajul postat este identic.
Ce parere aveti?![]()
Bookmarks