Salut , nu am mai postat de mult
Salutare as vrea si eu sa postez informatii pe acest thread si sa intreb anumite lucruri![]()
Salut ! Numele meu este Ender, am 24 de ani, si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS5.
Bună ziua, nu știu ce sa întâmplat, sunt un utilizator foarte vechi pe forum. PC Poster, Xbox One X și PS4. Și jocul este destul de brand nou.
Salut, sunt Anca si m-am inscris pe site pentru informatii utile despre Playstation 5.
Salu! AM gasit PS 5 pentru doritori ! sper ca nu voi fi banat pentru asta...desi cred ca voi fi la cat "hate" exista pe aici....
Sunt user vechi si aveam cont-ul celalalt legat de un email inactiv asa ca am facut un cont nou pentru a cumpara jocuri din sectiunea bazar.
Salut. Sunt nou aici. Am gasit acest forum in incercarea de a achizitiona un PS5 si mi-am facut un cont deoarce pareti baieti (si fete, dar mai putin) de treaba.
Salut! Sunt nou si m-am inscris ca sa aflu mai multe informatii cu privire la stocurile noilor console.![]()
Hello everyone
My name is Sam and I registered here to have another source of info about t new and upcoming games
Salut, numele meu e Razvan si m-am inscris pe acest site in vederea achizitionarii unui PS5. Sper sa-mi fie de ajutor
By andreiaka in forum Foto & Video
By Nestea in forum Videos
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
By Strike105X in forum Console Club
Bookmarks