Salut,
M-am inscris pentru a comunica pe forumul despre achizitie PS5
M-am inscris pentru PS5, sunteti cei mai tari, datorita voua, am cumparat ieri ps5 <3 Tx
Salut, Ovidiu aici m-am inscris pe forum pentru noutati despre console si in vederea achizitionari unei console next-gen(2020).
Salutare! Numele meu este Marius si aparent m-am inscris de mult timp pe acest forum, insa niciodata nu am scris ceva. Ei bine, azi o sa "sparg gheata".
Salut. Am descoperit site-ul cu ocazia nebuniei precomenzilor de PS5. Sunt aici sa discut despre asta, si poate alte topicuri in viitor. (Datorita voua, am prins eu si un prieten consola de la Orange in dimineata de 19 nov <3)
Salutare. M-am înscris și eu aici acum când am decis sa cumpăr prima consola..un ps5. Încă n-am prins..next stock. Salutări.
Salut , numele meu este Alex , am 24 de ani si sunt bucuros sa fac parte din această comunitatate !
Salut,
M-am inscris pentru a urmari noutati legat de disponibilitatea consolei PS5.
Have fun la jucat
Buna dimineata ,
Sunt Niki , m-am inscris pe acest forum pentru a urmari "pre-comanda" PS5 status pentru loteriesi probabil voi fi aici a cumpara jocuri colectionez jocuri X360 / PS4 / Xbox One. O zi buna va doresc !
Salut. Ma numesc Andrei, am 22 de ani si am intrat pentru a putea discuta despre achizitia unui ps5 in Romania
Bookmarks