Salut, numele meu este Rares si m-am inscris pe acest forum pentru a afla informatii despre achizitionarea unui PS5
Salut, numele meu este Rares si m-am inscris pe acest forum pentru a afla informatii despre achizitionarea unui PS5
Salutari,
M-am inscris pentru a putea participa in thread-ul "PS5 - achizitie din Romania".
Multumesc!![]()
Salut,
Urmaresc thread-ul de PS5 de ceva vreme si am decis sa particip la discutie.
Multumesc!![]()
Salutare , Sunt Claudiu am 25 de ani , m-am inscris pe acest forum din pricina achizitionarii unei console playstation 5 si am gasit pe aici oameni care dau info despre cum poti sa-ti achizitionezi noua consola . Spor la joaca tuturor![]()
Salut,
Numele meu este Nando, si m-am inscris pe acest forum pentru a discuta mai mult despre PS5 stock.
Salutare, numele meu e Marius si am luat o consola xbox Series S, asa de inceput. Ma intereseaza cam orice topic legat de serviciile xbox si cum se pot accesa in Romania. Pe viitor, iau in calcul si achizitia unui PS5 (dupa ce vor fi si stocuri suficiente). Numai bine tuturor !![]()
Buna
Jocurinoi here
Vom posta cele mai bune oferte, la cele mai noi jocuri.
si... multe alte surprize.
salut. sunt aici de ceva timp si am mai cumparat dar niciodata nu am comentat la vreo postare, doar am vorbit in pm ������
de interes ar fi playstation in general si editii speciale ale jocurilor. momentan ma voi reloca si voi vinde cateva special editions si unele collector editions ale jocurilor ce le aveam
Salut,
M-am inscris deoarece doresc sa discut despre Playstation.
Toate cele bune,
Dragos
Salut,
Doar ce am descoperit acest forum si avand in vedere ca sunt interesat de PS5 m-am inscris.
Salut! Ma numesc Ionut, am 28 de ani si ca majoritatea de aici mi-am facut cont pt a ma "documenta" despre gaming dar si pt a afla noutati despre stock-urile PS5
Bookmarks