Salut, m-am inscris sa pot posta in grupul de achizitie ps5
Salut! Am intrat pe grup sa discut cu persoane ca mine in cautare de ps5 non bisnitari
Salut, am intrat pe grup in vederea informatiilor legate de achizitionarea unei console ps5
Buna seara, numele meu este Roberto. Am intrat in acest forum in urma aflarii existentei unui thread despre achizitia in Romania a consolei Ps5.
Salut, Sunt Cristi. Sunt pasionat de gaming. M-am inscris pentru a fii la curent cu noutatiile legate de PS5.
Salutare! Umbla vorba, ca aici este o comunitate foarte misto de gameri, asa ca vreau sa ma alatur si eu voua![]()
Hello. Mi-am facut cont aici initial doar ca sa pandesc drop-urile de PS5, dar cred ca voi ramane aici pentru discutii
Salutare ! Forumul asta este un adevarat life saver! sunt aici in speranta ca ma va ajuta sa achizitionez noul ps5
Salutare!
Sunt aici din cauza juniorului meu de 8 ani. M-a bătut la cap să-i cumpăr Xbox până ce am cedat. Așadar, sunt complet începător în domeniu, fiți blânzi cu mine.
M-am înscris pe froum ca să aflu răspunsuri, să mă familiarizez cu consola, cumpăratul de jouri, servicii și tot ce ține de asta.
Bine (că )v-am găsit. 🤓
Giumbix
Salut,
Am avut multa vreme un PS4 slim, acum am facut upgrade la PS5 si sunt lurker pe forum de cateva saptamani, am zis sa oficializez relatia.
Catalin
Salut, am luat decizia sa trec la echipa verde generatia asta, asa ca m-am alaturat sa particip la discutii.
Salut,
Ma gandeam sa cumpar un PS5 si am tot urmarit thread-ul despre achizitie in Romania.
Bookmarks