Salut, Cred ca ai sanse mai mari sa te vaccinezi de covid decat sa cumperi ps5 in România. Spor la pândit.
Salut, Cred ca ai sanse mai mari sa te vaccinezi de covid decat sa cumperi ps5 in România. Spor la pândit.
) stau de 2 luni si tot nu l am prins. am auzit ca se rezolva (sper) pana in primavara, poate apare si luna asta
)
Salut lume, sunt Andrei, 25ani, eu unul as vrea un ps5, nu am mai avut consola pana acuma, pc oricum nu am de gaming, si am zis ca e mai ieftin cu un ps5![]()
salut, m.am inscris intrucat detin console si vreu sa ved ce se mai intampla pe piata, fara o asa comunitate nu poti afla decat ce vor ei sa afli, multumesc![]()
Salut, numele meu este Vicentiu, am 19 ani si sunt pasionat de jocuri, filme si animatii.![]()
Salut,
Eu sunt Ionel, și m-am înscris aici pe forum deoarece am avut un ps4 până în iunie 2020 când s-a ars de la furtună, și de atunci aștept să prind ps5 pe stock. Precomandă nu am vrut fiindcă am zis "ce probleme pot apărea la lansare".
Salut!Sunt Constantin, am 29 ani si m-am inregistrat pe acest forum pentru a putea vinde un cont PSN.
Salut, sunt Sabin. Am gamerit hardcore pe xbox360 pana a aparut xbox one. Acum cu noua generatie, gamertag ul meu este din nou activ pe xbox live.
Salut, sunt Mihai si m-am inregistrat pe acest forum pentru a afla informatii cum poti cumpara o consola Next-Gen.
Salutare tuturor !
Dragos sunt, forumul mi-a fost de mare ajutor in a achizitiona un PS5 de la noi![]()
Salut numele meu e Andrei , vreau sa ma alatur oamenilor la fel de dezamagiti ca mine pt share de tristete si informatii in speranta ca ne vom lua si noi un PS5![]()
Salutare
Sunt un viitor gamer cu ochii pe PS5 si sper ca acest forum sa ma ajute in acest sens.
Multumesc.
Incerc sa prind si eu un PS5, niste prieteni au zis sa incerc pe aici ca sunt updates zilnice.
Salut, bine v-am gasit. M-am alaturat in ideea de a fi la curent cu update de stocuri si o eventuala achizitie a unui PS5.
Mult noroc la toata lumea.
Bookmarks