Salut!
Am de mult cont pe forum, doar ca mereu am fost lurker. Acuma sunt in cautare de niste console care nu se mai fabrica.
Salut!
Am de mult cont pe forum, doar ca mereu am fost lurker. Acuma sunt in cautare de niste console care nu se mai fabrica.
Salutare, Ionut aici (40+) , prima data detinator de consola (ps5), astept ceva sfaturi, tips&tricks, recomandari. Multumesc
Ps. Multumesc, datorita voua am gasit consola intr-un magazin. Multumesc
M-am inscris pt a participa la discutile despre Console am Xbox Series X si Nintendo Switch
Salutare,
Adi din bucuresti, sunt aici pentru bazar si discutiile piperate despre jocuri.
Hey Guys, Abby here. I am a fashion blogger and love gaming a lot. Here to stay updated with my fav games.
Salutare, sunt am cont de mult timp aici dar nu a fost activ.
Caut XBOX one X de vanzare, am gasit, sper sa pot contacta seller-ul.![]()
Va salut.
Am gasit forumul acesta pe google si l-am rasfaoit nitel - si cum sunt mare console gamer, am zis sa incerc sa interactionez si eu pe aici si sa ajut pe unde pot sau sa pun intrebari cand mai am nedumeriri cu una alta.
Mult succes in toate colegi!
salut!
de mult pe acest forum. de pe vremea când foloseam PS 3. acum dețin un PS 4 Slim ce vreau să-l schimb cu un PS 4 PRO..
Salut si bine v-am gasit. Sunt interesat de sectiunea "bazar", cat si de sectiunea jocuri ps.
Salut. sunt un gamer semi-batran si vreau sa vad daca primesc elder ring de la altex in ziua lansarii. am gasit aici un thread unde cica are raspunde cineva de la altex
Salut sunt laurentiu si sunt aici in cautare de jocuri pt PS deci cel mai mult o sa postez in sectiunea "bazar"
Salut, sunt Bogdan si sunt aici in special pentru zona de bazar (ps5 / nintendo switch).
Salut, am fost hardcore pc gamer de mic, a ținut vreo 12 ani, după care am fost extrem de casual la facultate, iar acum după 5 ani în care nu m-am prea jucat m-ar interesa o consola
Bookmarks