Salut,
Razvan ma numesc, sunt cu jocurile cam de prin 2000, si incerc sa fiu la curent cu ultimele noutati din gaming.
Salut,
Razvan ma numesc, sunt cu jocurile cam de prin 2000, si incerc sa fiu la curent cu ultimele noutati din gaming.
Salutare, am intrat pentru mai multe discutii despre gaming alaturi de alti romani pasionati, am ramas doar pe PS4 momentan.
Hello, suntem aici de la Gamers.ro!Daca aveti intrebari, nelamuriri referitoare la un produs, precomenzi sau orice altceva, please let us know la thread-ul nostru Gamers.ro - informatii, noutati, sugestii O zi frumoasa!
![]()
Salut,
Postez si eu. Am postat ������
In alta ordine de idei, foarte util mi-a fost site-ul pentru achizitionarea unui PS5, deci congratz pentru comunitate������
Salut,
Sunt Dorian. Am 2 baieti si le-am luat o consola XBOX Series S.
Vreau sa le iau un Game Pass Ultimate.
Am citit despre asta dar as vrea sa aflu cat mia multe inainte de a face achizitia.
Dorian
Salut Baieti bine v-am gasit sunt Florin din Bucuresti nou posesor de ps4,si am venit pe aici pentru a gasit diverse lucruri cum ar fi jocuri manete,mai stam la un pahar de vorba,ne imprietenim mai schimbam impresii.
Salut! Am inceput de curand sa colectionez jocuri pentru xbox si ps4/5 si vreau sa aflu mai multe despre jocuri si console.
Numele meu este Victor. Am 32 de ani. Fac videouri pe YT cu jocuri de PS cam de 3 ani si sunt si pe Twitch recent. Ma joc pe PC cam de la 8 ani. Imi plac jocurile open world,actiune si horror. Ma bucur sa ma alatur acestei comunitati numeroase
Incerc sa fac o postare si nu pot pentru ca nu am postat aici pana acum. ( Sunt doar stalked per threadul cu promotii)
Salut. Ma numesc Ciprian si sunt pasionat de jocuri. M-am inscris pe forum pentru concursul Gamers.ro si nu numai.![]()
Hi, i am saad a PC gamer since childhood who is in his 30's and looking to have some fun in the console world too
salut
Astept sa se activeze serviciul Cloud PlayStation Now in Romania si caut informatii
Salut,
Numele meu este Claudiu, am 28 de ani, si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS4 Pro.
Bookmarks