Salut, felicitari pentru proiect!
Salutare, sunt inregistrat de prin 2009, urmaresc comunitatea, insa nu am postat, pana azi!
Sunt pasionat de console si accesorii. Ma intereseaza in special sectiunea de bazar dar sunt de asemenea interesat sa discut pe diverse subiecte legate de lumea consolelor.
salut,sunt un utilizator de multi ani dar nu am postat niciodata,sunt interesat de jocuri /console/pc,gaming in general.
Salut
Mă numesc Ovidiu și doresc sa folosesc consolegames pentru a vinde sau cumpără și pentru a afla ce se mai întâmplă în comunitatea gamer-ilor.
Yellow! Sunt Diana, am 33 de ani si sunt PC gamer de aproape 20 de ani si console gamer de anul trecut. Am intrat in lumea aceasta initial cu un handheld SBC (RG351P) si in timp ce jucam diverse jocuri Metroid 2D, am decis sa cumpar un Switch Lite pt a juca si Dread si treptat am prins gustul jucatului portabil
Salut, sunt Balki (de pe computergames) Alex pe numele real, fostul nemesis al lui @Donely
Sunt inscris de 14 ani pe forumul asta, n-am postat nimic ca "n-aveam voie", sper ca acum sa se fi ingropat securea
Salutare!
Numele meu este Șerban. M-am înregistrat pe forum pentru a-mi oferii serviciile de modare a consolelor, dar și pentru a discuta cu voi. La momentul actual ma axez pe modarea nintendo switch-urilor. Dacă aveți întrebări contactați-mă!
P.S. Locuiesc în Brașov.
Salutarea! Numele meu este Mrarius, si am 22 de ani. Mi-am facut account pe acest forum deoarece vreau sa fac parte din comunitate de console gameri din Romania.
Salutare tuturor! Sunt un gamer batran (40+), colectionar de jocuri in format fizic (am aproximativ 5000) si de reviste romanesti de gaming. Am un canal de YT in dedicat colectionarilor de jocuri si reviste din Romania. Sunt si pasionat de joace in coop (RPG-uri).
Mai multe pe thread-urile de specialitate :-)
Salut,
M-am inregistrat pe forum pentru a cere parerea baietilor mai experimentati in privinta unei “bube” cu microfonul a 5 perechi de casti care nu functioneaza pe PS5.
Hello! Ma numesc Liviu, abia ce mi-am facut cont pe acest forum, am o pasiune pentru jocuri de vreo 23 de ani, detin un Nintendo Switch, un PS5 si un PSVR2 si cea mai recenta achizitie un Asus Rog Ally.
Nu exista o anumita "setare de a sterge contul". E suficient sa dai logout, nu mai postezi, si aia e. Il tii ca amintire, pt. ca ai totusi contul din 2015. Daca vrei sa faci altul, mai repede ceri o schimbare de nickname...
---------- Post added 16-08-2023 at 16:50 ----------
Test. Please do not delete this!
Hello there, I am here to get the new PS5. Also, here to gather some information about console gaming and other stuff. Thanks for having me.
Bookmarks