Salut.
M-am inscris pentru a putea vinde si cumpara jocuri de PS4 si PS5.
Stefan,
Salut, eu sunt andrei si m-am inscris pentru monitorizarea update-urilor de PS5. Din fericire, am reusit sa pun mana pe unul![]()
New here but definitely not new in the games.
Looking forward to meeting more of like minds
Salut, am venit să vă ajut să prindeți Playstation 5 în stoc. Am un canal de Telegram pentru asta: https://t.me/console_noi![]()
Salut,
Numele meu este Valentin si de curand am achizitionat un PS5 (am avut noroc de un bundle la Flanco). Anterior PS5, am detinut PS4 (vandut) si PS3 (inca il am). Mi-am facut cont pentru a face schimb de pareri, sfaturi si probabil putin comert.
Salutare, numele meu e Adrian, sunt aici pentru discutii despre jocuri PS dar si pentru Bazar.
Salut , man numesc narcis și sunt aici să aflu noutăți despre ps5 și despre eventualele stocuri de ps5
Salutare!
Auras ma numesc, 35-ish. sunt aici pe forum de ceva vreme, am cautat suport pentru reparatia unei console mai vechi. acum sunt interesat sa imi dau PS5 la schimb cu un Xbox Series X si sper sa reusesc sa rezolv aici la voi.
Salut. Ma numesc Alex am 30 de ani si caut sa cumpar o consola ps4 momentan si eventual ceva jocuri de ps3 si ps4.
Multumesc
Bookmarks