Salut! Sunt Sorin, sunt la liceu si imi place sa ma joc pe ps si pe pc.
Hi everybody
I'm Rick and I'm a big video gaming fan. I love this comunity although I have troubles with translations lol
Nevertheless, I hope to find like minded people
Sunt user din 2009, dar trebuie sa ma prezint din nou , sunt aici pentru discutii legate de ps5
Salu. M-am inscris sa prind un ps5 si sa discut despre console in general. Ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate!
Salut,
Ma numesc Mihai si m-am inscris pentru a participa la discutiile legate de ps5.
Random post pe care-s obligat sa-l fac pentru a putea participa in discutiile din threadurile de interes
Salut. Sunt Andrei, posesor de PS4, Switch si de astazi de PS5. Voi urmari & posta in thread-urile in legatura cu acestea.
Numele meu este Florentin si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS5.
Salut, sunt Cristian si tocmai ce i-am cumparat fiului meu un Xbox Series X 1TB. vreau sa obtin cat mai multe informatii despre accesorii, jocuri si consola. Respect
Salutare. George ma numesc. Si banuiesc ca, ca toata lumea m-ar interesa achizitia unui PS5. Numai bine!
Salut, si eu m-am inscris sa urmaresc informatiile si sa discut despre ps5, ca multi alti utilizatori recenti
Salut,am o consola Wii Mini ,incerc s-o modez,m-am inscris aici pt a gasii ajutor referitor la modare.
Bookmarks