+ Reply to Thread
Page 41 of 41 FirstFirst ... 31 39 40 41
Results 801 to 807 of 807

Thread: Intro

1. #801 SP
    Junior Member Senzorik's Avatar
    Salut, numele meu este Madalin si sunt bucuros sa ma aflu printre voi ! 🤗

2. #802 SP
    Junior Member Goangaus's Avatar
    Salut,
    Tocmai am trecut de la Xbox la PS5 Pro si am nevoie de ceva informații.

3. #803 SP
    Junior Member john22's Avatar
    Salut tuturor, sunt nou aici. Mă bucur să fiu aici.

4. #804 SP
    Junior Member Marcus1988's Avatar
    Salutare tuturor! Sunt Petru, joc pe Xbox Series X. Îmi plac cel mai mult jocurile de acțiune și RPG, mai ales "Elden Ring". În timpul liber, urmăresc seriale fantasy și SF. Mă bucur să fac parte din această comunitate și sper să schimbăm multe idei utile aici!

Foarte bună ideea acestui thread. Ajută mult pentru integrarea noilor membri pe forum. Abia aștept să discutăm și să învățăm unii de la alții!

5. #805 SP
    Junior Member megamind's Avatar
    Salutare membrilor forumului CG.

Sunt Serban si sunt pasionat de console pentru jocuri. Ma intereseaza sa achizitionez un PS5 care sa aiba un firmware pana la versiunea 4.5 sau chiar 5. Am sanse sa mai gasesc asa ceva Second Hand sau chiar Nou sigilat in magazin. Din cate am vazut trebuie sa aiba numar model CFI-10xxxx. Bunde-ul cu Ratchet and Clank ar fi norocos, dar vad ca nu se mai gaseste pe la noi.

6. #806 SP
    Junior Member Andreas890's Avatar
    Salutare tuturor! Tocmai m-am înregistrat pe forum, deci e momentul să mă prezint. Sunt fan al jocurilor, mai ales FPS și RPG. Îmi plac și consolele retro și să meșteresc la hardware. Sper să găsesc aici oameni faini pentru discuții.

7. #807 SP
    Junior Member Felis Silvestri's Avatar
    Salut CG! Urmaresc de mult timp forumul in special discutiile despre jocurile multiplatform (eu jucandu-ma doar pe pc, nu am consola). Rubricile mele favorite sunt acelea unde membrii arata poze cu hardware/jocuri/merchandise cumparate si sugestiile de jocuri la preturi mici. Deocamdata nu am un pc suficient de actualizat ca sa pot juca jocurile noi, dar sunt mereu interesat de discutiile dintre pasionati.

+ Reply to Thread
Page 41 of 41 FirstFirst ... 31 39 40 41