Salut, numele meu este Madalin si sunt bucuros sa ma aflu printre voi ! 🤗
Salutare tuturor! Sunt Petru, joc pe Xbox Series X. Îmi plac cel mai mult jocurile de acțiune și RPG, mai ales "Elden Ring". În timpul liber, urmăresc seriale fantasy și SF. Mă bucur să fac parte din această comunitate și sper să schimbăm multe idei utile aici!
Foarte bună ideea acestui thread. Ajută mult pentru integrarea noilor membri pe forum. Abia aștept să discutăm și să învățăm unii de la alții!![]()
Salutare membrilor forumului CG.
Sunt Serban si sunt pasionat de console pentru jocuri. Ma intereseaza sa achizitionez un PS5 care sa aiba un firmware pana la versiunea 4.5 sau chiar 5. Am sanse sa mai gasesc asa ceva Second Hand sau chiar Nou sigilat in magazin. Din cate am vazut trebuie sa aiba numar model CFI-10xxxx. Bunde-ul cu Ratchet and Clank ar fi norocos, dar vad ca nu se mai gaseste pe la noi.
Salut CG! Urmaresc de mult timp forumul in special discutiile despre jocurile multiplatform (eu jucandu-ma doar pe pc, nu am consola). Rubricile mele favorite sunt acelea unde membrii arata poze cu hardware/jocuri/merchandise cumparate si sugestiile de jocuri la preturi mici. Deocamdata nu am un pc suficient de actualizat ca sa pot juca jocurile noi, dar sunt mereu interesat de discutiile dintre pasionati.
Bookmarks