Hi everybody
I'm Rick and I'm a big video gaming fan. I love this comunity although I have troubles with translations lol
Nevertheless, I hope to find like minded people
Printable View
Hi everybody
I'm Rick and I'm a big video gaming fan. I love this comunity although I have troubles with translations lol
Nevertheless, I hope to find like minded people
Sunt user din 2009, dar trebuie sa ma prezint din nou :), sunt aici pentru discutii legate de ps5
Long time guest, now a registered user. :) Ma bucur ca m-am alaturat fanilor PS5!
Salu. M-am inscris sa prind un ps5 si sa discut despre console in general. Ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate!
Salut, am venit pentru discutiile despre ps5
Salut,
Ma numesc Mihai si m-am inscris pentru a participa la discutiile legate de ps5.
PeeeeeeeSeeeeeeeeeeeeee 5 ca rup hainele de pe mine :wall:
Eu am reușit sa cumpar dla amazon de ai noviea de VPN
Random post pe care-s obligat sa-l fac pentru a putea participa in discutiile din threadurile de interes
Salut. Sunt Andrei, posesor de PS4, Switch si de astazi de PS5. Voi urmari & posta in thread-urile in legatura cu acestea.
Numele meu este Florentin si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS5.
Salut, sunt Cristian si tocmai ce i-am cumparat fiului meu un Xbox Series X 1TB. vreau sa obtin cat mai multe informatii despre accesorii, jocuri si consola. Respect
Salutare. George ma numesc. Si banuiesc ca, ca toata lumea m-ar interesa achizitia unui PS5. Numai bine!
Salut oameni buni
Salut.
Salut
Vreau sa discut si eu pe forumul PS5
Salut! Sunt aici pentru a da si primi informatii despre achizitionare PS5 in Romania.
Salut, si eu m-am inscris sa urmaresc informatiile si sa discut despre ps5, ca multi alti utilizatori recenti :D
Salut,am o consola Wii Mini ,incerc s-o modez,m-am inscris aici pt a gasii ajutor referitor la modare.
Saltu la baieti