Salut,
Ma numesc Ovidiu, am 28 ani si am urmarit acest forum pentru a achizitiona un PS5. Sper sa reusesc si sa le multumesc tuturor pentru updates
Salut,
Ma numesc Ovidiu, am 28 ani si am urmarit acest forum pentru a achizitiona un PS5. Sper sa reusesc si sa le multumesc tuturor pentru updates
Ma numesc Tudor, sunt din Cluj-Napoca, si cu ocazia lansarii PS5 am decis sa imi fac un cont pentru a multumi celor care au postat link-uri catre Orange. Acum ca am descoperit forumul, voi ramane interesat de diversele topic-uri si ma bucur ca am gasit o comunitate in Romania pt console gamers![]()
Ma numesc Sebastian si am urmarit forumul ca sa aflu mai multe despre lansarea PS5. E foarte interesant forumul, nu stiam pana acum de el![]()
Sunt aici ca sa ma impac cu gandul ca nu sunt singurul care mai are de asteptat mult si bine pentru PS5.
Credeam ca o sa prind un PS5 la Orange...dar tocmai atunci imi lasam copilul la gradinita, asa ca..speranta moare ultima.
Salutare, ma numesc Sebastian, m-am alaturat acestui forum cu ocazia lansarii PS5 in Romania. Numai bune!
Salut, mi-am făcut cont pentru a da niște sfaturi în urma mizeriei făcute de Altex cu tombola PS5.
Numele meu este Andrei, am 21 de ani, si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS5.
Sunt Ionut din Alba Iulia si nu sunt alcoolic. M-am nascut acum 12708 zile, de aprox. 10000 zile sunt pasionat de jocuri videosi in urma cu 4006 zile am devenit membru al acestui forum.
Bookmarks