Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Page 36 of 43 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 ... LastLast
Results 701 to 720 of 841

Thread: Intro

1. #701 SP
    Member rzv31's Avatar
    Salut,

Razvan ma numesc, sunt cu jocurile cam de prin 2000, si incerc sa fiu la curent cu ultimele noutati din gaming.

2. #702 SP
    Junior Member OneNote's Avatar
    Salut tuturor, joc pe PC si Xbox and I sold my soul to Micro$oft

3. #703 SP
    Junior Member I.am's Avatar
    Salutare, am intrat pentru mai multe discutii despre gaming alaturi de alti romani pasionati, am ramas doar pe PS4 momentan.

4. #704 SP
    Junior Member GamersRO's Avatar
    Hello, suntem aici de la Gamers.ro! Daca aveti intrebari, nelamuriri referitoare la un produs, precomenzi sau orice altceva, please let us know la thread-ul nostru Gamers.ro - informatii, noutati, sugestii O zi frumoasa!

5. #705 SP
    Junior Member Reddox's Avatar
    Salut,

Postez si eu. Am postat ������
    In alta ordine de idei, foarte util mi-a fost site-ul pentru achizitionarea unui PS5, deci congratz pentru comunitate������

6. #706 SP
    Junior Member dorians's Avatar
    Salut,

Sunt Dorian. Am 2 baieti si le-am luat o consola XBOX Series S.
    Vreau sa le iau un Game Pass Ultimate.
    Am citit despre asta dar as vrea sa aflu cat mia multe inainte de a face achizitia.

Dorian

7. #707 SP
    Junior Member FlorinDiablo's Avatar
    Salut Baieti bine v-am gasit sunt Florin din Bucuresti nou posesor de ps4,si am venit pe aici pentru a gasit diverse lucruri cum ar fi jocuri manete,mai stam la un pahar de vorba,ne imprietenim mai schimbam impresii.

8. #708 SP
    Junior Member razvan78's Avatar

salut

salut,postez pentru ca trebuie

9. #709 SP
    Junior Member Az0t's Avatar
    Salut! Am inceput de curand sa colectionez jocuri pentru xbox si ps4/5 si vreau sa aflu mai multe despre jocuri si console.

10. #710 SP
    Junior Member DarkAngel9211's Avatar
    Salut! 😀

11. #711 SP
    Junior Member servantes's Avatar
    Salutare la toti!

12. #712 SP
    Junior Member chelumix's Avatar
    Salutare, Sunt Alex si ma relaxez uneori cu PS3, PS4 ...

13. #713 SP
    Junior Member AfterGames's Avatar

Salutare tuturor

Numele meu este Victor. Am 32 de ani. Fac videouri pe YT cu jocuri de PS cam de 3 ani si sunt si pe Twitch recent. Ma joc pe PC cam de la 8 ani. Imi plac jocurile open world,actiune si horror. Ma bucur sa ma alatur acestei comunitati numeroase

14. #714 SP
    Junior Member Dorul's Avatar
    Incerc sa fac o postare si nu pot pentru ca nu am postat aici pana acum. ( Sunt doar stalked per threadul cu promotii )

15. #715 SP
    Junior Member Elepsy's Avatar
    Salutare

16. #716 SP
    Junior Member lcipri's Avatar
    Salut. Ma numesc Ciprian si sunt pasionat de jocuri. M-am inscris pe forum pentru concursul Gamers.ro si nu numai.

17. #717 SP
    Junior Member saadken's Avatar
    Hi, i am saad a PC gamer since childhood who is in his 30's and looking to have some fun in the console world too

18. #718 SP
    Junior Member bastardpig's Avatar
    salut
    Astept sa se activeze serviciul Cloud PlayStation Now in Romania si caut informatii

19. #719 SP
    Junior Member Picuic's Avatar
    Salut,

Sunt Dragos si vreau sa intreb ceva legat de GoW Ragnarok.

20. #720 SP
    Junior Member Probie07's Avatar
    Salut,

Numele meu este Claudiu, am 28 de ani, si m-am inscris pe acest forum in vederea achizitionarii unei console PS4 Pro.

+ Reply to Thread
Page 36 of 43 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 ... LastLast