Salut! Ma numesc Cristian si m-am inscris pentru a fi la curent cu noutatile din lumea gaming-ului si a schimba opinii cu alti impatimiti. La ocazie si pentru cumparare de jocuri / articole de gaming.
Salut! Ma numesc Cristian si m-am inscris pentru a fi la curent cu noutatile din lumea gaming-ului si a schimba opinii cu alti impatimiti. La ocazie si pentru cumparare de jocuri / articole de gaming.
Bonjours, Allena, je vien me renseigner sur les capacités de la ps5 avec des connaisseurs, je cherche la meilleur console pour faire un cadeau à mon copain :X
Salutari de la un gamer cu o colectie "vasta" (daca as putea spune asa) de console. In general Sony si Microsoft, desi am si doua Wii ce... cam prind prau'
Hi everyone! I'm new here and I wanted to say hello. I hope to find many interesting things to read and people to meet here. I will definitely participate actively in the discussions. Cheers!
Best regands Christopher 😊
Salut sunt George si sunt aici pentru a vinde jocuri de consola ps4 si 5, pentru a cumpara si socializa cand se poate.
Salut! Mă numesc Andrei și m-am înscris pe server în privința menținerii la curent cu expansiunea serviciului Xbox Live (Xbox Network) în România
Salut! Mă numesc Marius și m-am înscris pe server în privința menținerii la curent cu expansiunea serviciului Xbox Live (Xbox Network) în România
Bookmarks