Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Vreti imagine in semnatura

Voters
134. You may not vote on this poll
  • DA

70 52.24%
  • NU

64 47.76%
+ Reply to Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 75

Thread: Imagini in semnatura

1. #21 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by N3O2005 View Post
    daca vreti userbars propun:
    - sa fie numai statice ... nu gif-uri de 10 mb cu un trilion de cadre si culori
    - maxim 3 userbars
    La prima-s de acord, dar daca pui 3 userbars e ca si cum ti-ai pune un sig intreg si cum au zis si alti oameni, ce-ar iesii din forumul asta? In fine sper sa se implementeze Userbar-uri pana la urma

2. #22 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    eu propun o rezolutie maxima care sa fie admisa in caz ca se voteaza da. ma gandesc ca rezolutia unui userbar (sau un pic mai mare) e mai mult decat de ajuns. repet, eu vreau doar gamertag-ul sa mi-l pun (cat mai mic/discret).

3. #23 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Eu vreau sa imi pun un tag de pe tripletags.com . Tot un fel de gamertag dar pentru ps3 sau wii

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mika, gamertag poti sa pui si acum in semnatura. In plus, sa fiu sincer, nu prea vad rostul gamertagului in semnatura atata timp cat este deja in postbit (sub avatar) mare GamerTag si pozitia in topul ConsoleGames.ro. Duplicating things really sux, isn't it ?

Cat despre userbars, am tot studiat problema, si am gasit numai ugly stuff. Sunteti bineveniti sa dati exemple de userbars interesante.

5. #25 SP
    stiu ca pot pune si acum, dar forma patratoasa ocupa prea mult si nu arata deloc ok . vroiam ceva mai discret . oricum..majoritatea decide pana la urma.

6. #26 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post

Cat despre userbars, am tot studiat problema, si am gasit numai ugly stuff. Sunteti bineveniti sa dati exemple de userbars interesante.
    Stai ca nu am inteles, fiecare user are gusturile lui si isi pune ce userbar vrea nu? Si in plus am vazut destule userbars super cu Xbox 360.

7. #27 SP
    Member N3O2005's Avatar

8. #28 SP
    Quote Originally Posted by N3O2005 View Post
    lmao

9. #29 SP
    Member SpitFire's Avatar

Eu voiam asa ceva pentru mine, deoarece se potriveste cu costum title:

10. #30 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    am votat NU tocmai pentru ca discutia a ajuns la userbars.

chiar ca se ajunge la curcubeu atunci cand un user isi baga vreo 4-5 userbars cu "de toate".

11. #31 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Cine a zis 4-5 userbar-uri? Eu am zis sa se bage una maxim apoi s-a trezit Neo cu doua Eu tot raman la parerea mea, doar una maxim, in fine...
    LE: Nu stiu de ce mi-a disparut userbar-ul care l-am postat mai sus, dar nu conteaza

12. #32 SP
    Member obidan's Avatar
    Am votat : NU
    Imi place asa cum este, nice- clean and black

13. #33 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by SpitFire View Post
    Cine a zis 4-5 userbar-uri? Eu am zis sa se bage una maxim apoi s-a trezit Neo cu doua Eu tot raman la parerea mea, doar una maxim, in fine...
    LE: Nu stiu de ce mi-a disparut userbar-ul care l-am postat mai sus, dar nu conteaza
    Nu a disparut. Site-ul are protectie hot link si nu te lasa sa vezi direct poza. Daca nu ai atasat-o simplu .. asta e

14. #34 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    votat NU... motivele sunt clare

15. #35 SP
    Entertainment Analysis level's Avatar
    eu am un display d 12" ... dak mai bagam si imagini in semnatura ... imi cumpar lupa imi place asa mai libertin , mai vad si yo un scris , ca poze vad la tot pasul

16. #36 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Dar e strans rau de tot votul

17. #37 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Am votat DA, da' nu pentru userbars, gamertags, sau caini calcati de avioane. Semnaturi pur si simplu. Si cred ca un 400 x 100 ajunge, sau na, maxim 615 x 100. Se pot face destule chestii in spatiul asta:

See ?

18. #38 SP
    Member obidan's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Am votat DA, da' nu pentru userbars, gamertags, sau caini calcati de avioane. Semnaturi pur si simplu. Si cred ca un 400 x 100 ajunge, sau na, maxim 615 x 100. Se pot face destule chestii in spatiul asta:

See ?

nooooooooooo!!!
    I'm blind!!!
    nooo!!!!!!

19. #39 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    neah.

20. #40 SP
    Member alalalt's Avatar
    Votat NU. E mai curat asa

+ Reply to Thread
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast