Data de nastere in 15.11.1995
Multumesc
Doresc o schimbare de nick in slabunator (litere mici) si daca se poate sa ma faci cu zece ani mai tanar lol 23 dec 1992 ziua nasterii
Merci
Monky vreau sa'mi schimbi si mie data de nastere din January 19, 1995, in July 31, 1995
Multe succesuri !!!![]()
Si dece anume sunt nesimtit? Sincer sunt in cautarea unui nick stabil de mult timp,multi dintre voi aveti unul,dar pur si simplu nu gasesc unul care sa mi se potriveasca...imi cer scuze daca am creat neplaceri.
Man, eu iti pot schimba unul pe an... iti dai seama sper ca iti pierzi tot "mojo-ul". Degeaba iti vei gasi un nickname "bun" cand oricum deja nu te va mai recunoaste nimeni... In 2 ani 3 nicknames... e ca si cand ai vrea sa nu te mai recunoasca nimeni, ori aici ideea de baza este exact invers, sa ne cunoastem mai bine. Mie imi e greu si cu Studentul... cand vad Ovidiu e mai greu...
Done...
Ok Monky,am prins ideea,multumesc mult...si,nick-ul nu conteaza,personalitatea conteaza...
Sincer,chiar aseara stateam in pat si ma gandeam dupa ce am revazut setul de poze cu intalnirile voastre,chiar imi place aceasta comunitate,si iti multumesc ca ne-ai adus aici unde suntem azi.
off: pentru a fi mai bine recunoscuti de catre ceilalti un singur sfat am: nu schimba avatarul, NEVER! (bine, poti macar o data pe an). pun pariu ca majoritatea userilor se recunosc dupa avatar, nu dupa nick.![]()
Bookmarks