MonkY, se poate o schimbare din aallex in alex ? simplifying things![]()
Sorry, alex este deja luat. Alternative ?
nu se poate face un nick swap? sa primesc eu nick-ul lui iar el nick-ul meu? din moment ce nu a folosit forumul niciodata (inregistrat acum 6 luni, 0 posts) si nici nu cred ca il va folosi nu cred ca il deranjeaza. si daca e sa isi vrea nick-ul inapoi se poate schimba la loc![]()
Sorry, doar daca iei legatura cu el si este de acord. Initial vroiam sa stergem userii cu 0 posts, dar intre timp mi-am schimbat pararea, pentru ca sunt chiar foarte multi care chiar nu posteaza ci doar stau si citesc. Unii dintre ei chiar sunt extraordinar de activi...
Done, enjoy the new nick !
As vrea te rog sa imi schimbi si mie username-ul de aici ca si cel de pe PSN, adica Mister Juice (fara cratima)
Mersi !
Si eu as vrea stiu ca este a 2-a oara dar la fel ca si rockstar as vrea nick-ul meu dupa PSN. Vami
salut stiu ca mi-ai mai schimbat numele in august dar poti sa il schimbi in Zero te rog. se poate?
imi poti schimba nickul din FondHalOgen in FormableTube acum am 100 de posturi si mai mult de o luna vechime mai exact 3
Enjoy your new nickname... desi sincer mie mi-ar fi un picut rusine. In cateva zile te-ai agitat sa faci post hunting pe aria de Spam doar ca sa ajungi la 100 de posturi... Asta e inca un motiv in plus pentru ideea de a nu mai contoriza posturile de pe Spam si Off-topic. Anyway, bafta !
Well, am facut asta de test. Din pacate... multi useri care posteaza pe threaduri gen "Tigara Electronica" de exp... raman cu 0 posts...
MonkY nu e comunis ce se intampla acuma pe console games , eu din 1150 de posturi mai am 810 deci nu am postat numai offtopic dar totusi nu puteai sa ne ceri si noua parerea asa si cu termenul de 24 de ore , nu vreau sa o ei ca pe un atac dar macar puteai sa ne ceri parearea sau adimistratorilor .
Si inca ceva nu vreau sa intelegi gresit ca asi fi impotriva dar cred ca daca s-ar anunta unele decizi ca sa nu facem threaduri unde sa ne lamurim ar fi ok
@AndRewqp exact la asta ma gandeam si eu felicitari pentru idee o sustin
am si eu o rugaminte pentru userii care vor sa-si schimbe usernameul. daca tot va schimbati numele macar lasati avatarul sa stim si noi cu cine vorbim. mi se pare o aberatie, nu vreau sa jignesc pe nimeni, sa-ti schimbi usenameul o data pe luna si avatarul o data la 2 saptamani. vad useri cu peste 500 de posturi dar nu-i mai recunosc deoarece si-au schimbat nick si avatarul. e doar o sugestie.
First of all, ai 1150 de posturi.
Second, iti recomand sa pui mana pe o carte de limba romana. Presupun ca vroiai sa spui "comunism" in loc de "comunis", "acum" in loc de "acuma", "noua" in loc de "nou", "iei" in loc de "ei", "parerea" in loc de "parearea", "administratorilor" in loc de "adimistratorilor", "as" in loc de "asi", "decizii" in loc de "decizii", etc... ma doare capul...
Third, poate imi spui si mie care altor "adimistratori" sa le cer parerea avand in vedere ca sunt singurul "adimistrator" pe CG. Ai 1150 de posturi si inca nu stii care este echipa CG si cum functioneaza... Pacat.
P.S. Vezi AndRewqp, de-asta nu oprim contorizarea pe astfel de arii, ca apar diversi si se plang ca nu le-am dat 24h si le-au disparut 200 de posturi (de parca daca aveau 24h isi puteau muta posturile or something).
Oricum suntem off-topic, aici se fac doar cereri de schimbare de nickname. Pentru probleme cu site-ul va recomand http://www.consolegames.ro/forum/f51...problema-site/ iar pentru alte intrebari Help Desk - Console Games Forum
---------- Post added 17-09-2009 at 12:24 AM ----------
Aici cred ca o sa intervin eu imediat... ma apuc sa caut sau sa scriu un script ca la schimbare de nickname sa ramana pentru o perioada si nickul vechi undeva... Be right back...
Bookmarks