Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Page 4 of 78 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 61 to 80 of 1548

Thread: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !

1. #61 SP
    Member slabunator's Avatar
    Userul: Mario
    Anunt: http://www.consolegames.ro/forum/f41...illzone-2-ps3/

Poveste e scurta: i-am trimis jocul killzone2 prin posta cu plata ramburs,probabil a considerat ca nu il mai vrea ,nu l-a ridicat,si a ajuns inapoi la mine. El mi-a zis ca nu stia ca trebuia mers la posta sa il ridice, bine, dar avizul,si reavizul pe care l-a primit nu zicea nimic?

Paguba:am platit transport-ul dus-intors + plata de inmagazinare; timp, drumuri la posta inutil; griji, m-a tot intrebam daca nu mi-a pierdut posta coletul; si inaccesul la joc si imposibilitatea de a-l vinde altcuiva pentru 3 saptamani.

2. #62 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    contrar la ce a spus MonkY, plata avans ramane de baza. se evita astfel de neplaceri

3. #63 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by PayPerView View Post
    Userul: andrei932000
    Anunt: http://www.consolegames.ro/forum/f41...an-xbox-360-a/ si http://www.consolegames.ro/forum/f41...box-360-si-pc/
    Calificativ: foarte neserios

Trebuia sa imi trimita volanul prin posta joi.Vineri seara ma gandesc sa il intreb daca l-a trimis ,si imi insira o poveste cu ce problema a avut el la posta ,ca nu a pus nu stiu ce coala etc .Dupa jumatate de ora de vorbit pe mess,timp in care incercam sa gasesc o solutie ,imi zice ca el nu mai vrea de fapt sa vanda volanul .Acum am vazut ca e si bisnitar . Aveti grija cu el.
    Pai daca nu ti-a fost de ajuns ca noi am scris si inchis thread-ul respectiv, tocmai ca sa vada toata lumea ce fel de user este ...

Oricum si-a dat arama de bisnitar pe fata, banned.

4. #64 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    User: no_m3rcy
    Anuntul:Vand Jocuri Xbox 360

Scurt: Dupa multe incercari sa vand jocul in Bucuresti, am zis sa scap de el in provincie. no_m3rcy a primit jocul pe 13.11.2009. De atunci astept sa puna banii in contul meu de ING. A venit cu tot felul de motive pe PM dar in final banii tot nu au fost transferati. Ma rog, inca astept. O sa va tin la curent.

5. #65 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Nu trebuia sa trimiti fara plata in avans, sau in cel mai rau caz sa fi pus ramburs...oarecum ontopic thanks pt. chitara, merge perfect !

6. #66 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post

Scurt: Dupa multe incercari sa vand jocul in Bucuresti, am zis sa scap de el in provincie. no_m3rcy a primit jocul pe 13.11.2009. De atunci astept sa puna banii in contul meu de ING. A venit cu tot felul de motive pe PM dar in final banii tot nu au fost transferati. Ma rog, inca astept. O sa va tin la curent.
    NU te inteleg de ce nu ai trimis macar cu plata prin ramburs ca pe incredere in ziua de azi ai foarte putine sanse sa ti se potriveasca socoteala cu cea de acasa.

7. #67 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Eu nu mai trimit demult nimic fara plata in avans. M-am lecuit!

8. #68 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post

Daca s-a facut o luna si tot nu ai primit banii de pe tranzactia pe CG, da-mi un semn si nu va mai vinde/cumpara nimic vreodata aici. Sorry...

9. #69 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Hai mah Monky nu spune sorry Ce naiba. E vina mea ca nu am trimis cu ramburs Asta e, la urmatoarea vanzare o sa stiu. Poate totusi depune banii saptamana asta.

10. #70 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    User: Pisboy
    Anunt: http://www.consolegames.ro/forum/f41...-ron-amandoua/

Nu a ridicat coletul. Distractia m-a costat 15 RON. "Multumesc"

11. #71 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post

Dreptul la replica:
    Quote Originally Posted by Pisboy
    pai coletu trebuia sa imi ajunga vineri.Nu a ajuns nici macar luni,iar marti a trebuit sa plec din tara.Am ajuns abia acum in tara.

12. #72 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Nu a fost vina mea si nici a lui Khan.M-am oferit sa ii returnez banii pierduti si chiar sa mai cumpar inca un joc.

13. #73 SP
    Junior Member makoman's Avatar
    Salut. Nu stiu numele de cont, dar va sfatuiesc sa nu cumparati jocuri de la Vali. Omu e din Mangalia si singurul contact pe care il am e telefonul mobil 0730 893 231 si stiu ca e din Mangalia. Am cumparat Bourne Conspiracy de la el si jocul nu se instaleaza decat pana la jumatate. De jucat nu poti sa-l joci, iar blu-ray-ul...zici ca e zgariat cu cheia. Daca incepe si zice ca are jocuri dar sunt la prieteni, nu luati in seama ca sunt imaginari si daca insistati pe subiect se pierde. Are anunturi de genu "vand jocuri Ps3" pe mai multe siteuri printre care si 1a. De 3 saptamani am tras de el sa-mi schimbe jocul. S-a facut a 5-a saptamana si nimic. Eu v-am zis sa stiti, acum ce faceti... depinde de voi.

14. #74 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    E bine de stiut. Pacat ca fara nume sau id nu putem face nimic. Daca il prind il bat cu mana mea ca face Mangalia de rusine

15. #75 SP
    Junior Member Darkthor's Avatar
    userul mafiotul007 -aveti grija cand va sosesc coletele.
    una e pretul care il pune in discutie, altul e pretul pe care il intalnesti in fata usii, de la baietii de la curier.
    am comandat un ps3 nesigilat la 750 + curier,si m-am trezit cu el la usa la 800 + curier.
    aveti grija.

16. #76 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    vezi ca asa am patit si eu cu un PSP,baietii de la curier acuma au o extrataxa(asigurarea coletului sau nu stiu exact cum vine ) in fine,ei i-au per/colet la taxa asta mai mult cu cat greutatea e si ea mai mare

17. #77 SP
    Senior Member Khan's Avatar

Problema s-a rezolvat ulterior. Multumesc pentru intelegere cat si pentru faptul ca am descoperit un nou aliat in lupta cu transportul: Posta Atlassib

18. #78 SP
    Junior Member Darkthor's Avatar
    aa,stiu,stiu,dar zic ca el a declarat valoarea cu 50 ron mai mare din start,pe langa taxele de curierat.

19. #79 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Problema s-a rezolvat ulterior. Multumesc pentru intelegere cat si pentru faptul ca am descoperit un nou aliat in lupta cu transportul: Posta Atlassib
    OFF :
    Sa stii ca sunt foarte prompti si nici scumpi cei de la atlassib.Eu lucrez cu clientii mei de ceva vreme prin atlassib chiar cu valori de ramburs mari si nu am avut niciodata probleme.

ON: S-a rezolvat cu @khan fara probleme,chiar mai bine.

20. #80 SP
    Junior Member radu_ang's Avatar
    User: lord aragorn
    Thread: http://www.consolegames.ro/forum/f41...ollection-ps3/

Am stabilit cu el in data de 31.12 un schimb GOW Collection - Dragon Age. Intrucat nu mai puteam trimite in ajunul anului nou, am hotarat ca ne auzim dupa sarbatori si facem schimbul bazandu-ne pe incredere.
    L-am sunat in data de 5.01 si am stabilit ca a 2-a zi sa punem jocurile le posta. Toate bune si frumoase pana acum. Am trimis jocul asa cum ne intelesesem si i-am lasat PM, rugandu-l sa imi dea un feedback cand primeste coletul. N-am mai primit vreun semn de la el, iar ieri dimineata l-am intrebat prin PM daca a expediat jocul. Am primit acelasi raspuns: adica nimic. Azi m-am hotarat sa il sun. La tel baiat amabil care vorbea frumos, si-a cerut scuze ca nu l-a trimis pt ca in mod ciudat posta a fost inchisa ieri, desi el trebuia sa il trimita de miercuri. L-am intrebat de PM si mi-a zis ca nu a mai intrat dar el intrase ultima oara in urma cu doar 1h (ii recomand niste lecitina) si de nenumarate ori in zilele trecute. Mi-a zis ca il trimite azi urmand a ma suna si a trimite PM, dar surpriza: nu m-a sunat si nici PM nu mi-a trimis cu toate ca a intrat pe forum.

Asta e, teapa mea, voiam doar sa va avertizez in legatura cu acest individ cu numele real Dunavatu Robert din Bucuresti.

+ Reply to Thread
Page 4 of 78 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks