+ Reply to Thread
Page 6 of 78 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 ... LastLast
Results 101 to 120 of 1548

Thread: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !

1. #101 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by I condoe I View Post
    Sistem de rating si se rezolva problemele. Cu asta n-am luat niciodata teapa.
    Da, da... se vede ca n-ai fost moderator. Sa vezi ce se abuzeaza de sistemul de rating... de nu-ti imaginezi. Se supara unul pe tine ca nu i-a placut de vocea ta sau cum i-ai raspuns pe thread, ca primesti negative instant. Nu mai vorbesc de cei care dau negativ ca asa "vor ei". Iar pozitiv, instant daca ai 10-20 de amici sau colegi prin "clasa" primesti pozitive... Iar aici nu vreau ca dincolo, sa stam cu "militia" dupa fiecare, de ce a dat ratingul ala si de ce nu. Sorry.

P.S. Eu am vrut sa pun initial sistemul de rating, insa ne-am dat seama ca mai mult incurca... Mai bine bazati-va si voi pe userii seriosi, userii mai vechi, cei care au in sistemul de experienta ceva puncte... iar la restul, nu riscati cu banii inainte sau alte d-astea...

2. #102 SP
    Junior Member radu_ang's Avatar
    Quote Originally Posted by radu_ang View Post
    User: lord aragorn
    Thread: http://www.consolegames.ro/forum/f41...ollection-ps3/

Am stabilit cu el in data de 31.12 un schimb GOW Collection - Dragon Age. Intrucat nu mai puteam trimite in ajunul anului nou, am hotarat ca ne auzim dupa sarbatori si facem schimbul bazandu-ne pe incredere.
    L-am sunat in data de 5.01 si am stabilit ca a 2-a zi sa punem jocurile le posta. Toate bune si frumoase pana acum. Am trimis jocul asa cum ne intelesesem si i-am lasat PM, rugandu-l sa imi dea un feedback cand primeste coletul. N-am mai primit vreun semn de la el, iar ieri dimineata l-am intrebat prin PM daca a expediat jocul. Am primit acelasi raspuns: adica nimic. Azi m-am hotarat sa il sun. La tel baiat amabil care vorbea frumos, si-a cerut scuze ca nu l-a trimis pt ca in mod ciudat posta a fost inchisa ieri, desi el trebuia sa il trimita de miercuri. L-am intrebat de PM si mi-a zis ca nu a mai intrat dar el intrase ultima oara in urma cu doar 1h (ii recomand niste lecitina) si de nenumarate ori in zilele trecute. Mi-a zis ca il trimite azi urmand a ma suna si a trimite PM, dar surpriza: nu m-a sunat si nici PM nu mi-a trimis cu toate ca a intrat pe forum.

Asta e, teapa mea, voiam doar sa va avertizez in legatura cu acest individ cu numele real Dunavatu Robert din Bucuresti.
    Din fericire,in cele din urma am primit jocul, in regula, sigilat, asa cum stabilisem. Din pacate a trebuit sa apelez la post-uri in aceasta sectiune pt a rezolva problema si nu mi-a facut deloc placere.

Cheers,

3. #103 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    User: no_m3rcy
    Anuntul:Vand Jocuri Xbox 360

Scurt: Dupa multe incercari sa vand jocul in Bucuresti, am zis sa scap de el in provincie. no_m3rcy a primit jocul pe 13.11.2009. De atunci astept sa puna banii in contul meu de ING. A venit cu tot felul de motive pe PM dar in final banii tot nu au fost transferati. Ma rog, inca astept. O sa va tin la curent.
    ai mai rezolvat aceasta problema? vreau sa cumpar un joc de la el..si vreau sa stiu de seriozitatea lui

in ce priveste sistemul de rating..e cu doua taisuri...pe de o parte ofera incredere mai mare de comert...insa pe de alta parte userii noi care poate sunt seriosi ..nu au puncte de trade sunt dezavantajati
    de ex..cu anuntul meu din semnatura...plata se poate face numai in avans inainte sa aduc consolele..sunt bani totusi..realizez si eu asta..650-1000 ron..insa dupa cateva tranzactii , bineinteles reusite, oamenii se conving de seriozitatea mea si asa castigi increderea [si aici si pe computer..]
    tot ce conteaza la aceste lucruri e feedback-ul..

4. #104 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Hyp as zice sa te uiti la tineSorry dar chiar dai dovada de neseriozitate
    http://www.consolegames.ro/forum/f41...mited-edition/
    Ai merita un mare ban pe acesta sectiune.

5. #105 SP
    Hyp
    ban? pentru ce? fapte caritabile am tot facut [a se vedea sectiunea cu jocuri cu preturi bune...am facut rost de casti lg hbs200 de la internity si le-am dat mai departe unor useri la pretul din magazin..adicaooaul, studentul, syzygy]
    si raspunsul care l-am scris si pe topicul meu:

faptul ca eu l-am luat cu 80 ron [cu tot cu transport] nu implica/obliga si faptul sa il dau la acelasi pret...nu este nici o regula care sa spuna asta pe aici ..daca un user a beneficiat de o ocazie sa il vanda in acelasi pret
    practic pe mine nu ma intereseaza banii...ci unul din cele doua jocuri
    nu am cerut un pret sau un schimb exagerat...si nici nu fac fapte caritabile [nu tin morits sa il dau decat pe unul din cele doua jocuri]
    acel pret este valoarea unui forza 3..iar la schimb am cerut acelasi lucru
    nu va convine cautati in alta parte mai ieftin
    respect si incetati cu offtopicul...ca sa va fie si mai clar...anuntul se rezuma asa: "schimb forza 3 cu asassins creed 2 sau rock band 2...cine nu are aceste jocuri il vand la acest pret [pret din care imi pot achiziona eu ac2 sau rb2]
    gresesc? eu zic ca nu. cu atat mai mult inca sa primesc ban

6. #106 SP
    Junior Member Frostmeystr's Avatar
    Eu am luat ban pentru ca am vandut un produs cu 10 lei mai mult decat pretul de achizitie ... Si cu toate ca am scris mail in legatura cu asta , nu am primit nici pana acum raspuns .

7. #107 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Frostmeystr View Post
    Eu am luat ban pentru ca am vandut un produs cu 10 lei mai mult decat pretul de achizitie ... Si cu toate ca am scris mail in legatura cu asta , nu am primit nici pana acum raspuns .
    Nu ma face sa pun link cu threadul ca nu o sa iasa bine pentru tine. Incerci si sa joci rolul victimei, jenant.

8. #108 SP
    Hyp
    situatia s-a "rezolvat"...creat topicul la "SCHIMB" :
    http://www.consolegames.ro/forum/f72...sh/#post259313
    si ps: bisnita e daca iau de aici cu pretul x si il vand tot aici cu x + y lei
    eu l-am luat din alta parte, oferta, etc. asa ar fi bisnita si faptul ca iei un joc de pe thehut cu un pret bun si il vinzi cu mai mult ?[de ex acum juma de an a fost promotie la little big planet la vreo 6 lire ..cati l-au cumparat si l-au vandut cu 30 de ron mai departe? cand peste anunturile erau 100-130 de ron]

9. #109 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Si acum la ce pret il dai ?

10. #110 SP
    Hyp
    5 milioane jumate si un psp
    moka, nu?
    troll alert !! se da la schimb, ce nu pricepi? in caz ca unul vrea sa il cumpere imi da pretul unui joc ac2 de pe aria bazar

11. #111 SP
    Ice
    Junior Member Ice's Avatar
    Userul: Studentul
    Anunturi: http://www.consolegames.ro/forum/f76...a-tour-10-ps3/, respectiv http://www.consolegames.ro/forum/f76...e-warhawk-ps3/
    Calificativ: ma abtin momentan

Problema: Teoretic ar fi trebuit sa castig ambele licitatii. Practic nu s-a intamplat lucrul acesta, licitatiile fiind prelungite cu inca o saptamana in ultima zi, in ultimul moment. Cum am mai scris si in acele licitatii, nu vreau sa fac mare agitatie cu acest caz, mai ales pentru ca licitatiile de pe acest forum sunt facute pentru a ajuta CG. Totusi este deranjant cand cineva impune regulile si conditiile sale in ultimul moment. Conditii care sunt diferite de cele initiale si care nu sunt deloc in avantajul celor care participa la licitatie. In regulamentul pentru licitatii nu este nimic mentionat care sa acopere acest gen de caz, asa ca m-am gandit sa depun o mica "plangere" in acest thread pentru ca nu mi se pare foarte corect ce s-a intamplat. Mai multe detalii gasiti in thread-urile cu anunturile mentionate mai sus.

12. #112 SP
    Hyp
    prelungirile de licitatii nu incalca regulamentul. deseori o sa observi ca s-a mai abordat aceasta metoda [din cauza ca au fost putini care au licitat, suma este prea mica ...si se mai prelungeste odata...doua ori..daca si la sfarsitul acestei perioade tot tu o sa fii castigator...operatiunile se vor derula in continuare]. In plus studentul din cate am citit acolo e in spital...si muthu raul a prelungit licitatia dupa ce a vb cu el. adica din cate se banuie...a prelungit pana vine...

si daca tot veni vb de licitatii si useri neseriosi...il condamn pe mentorica
    am castigat la el o licitatie pentru un nintendo64 demult, mai exact:
    http://www.consolegames.ro/forum/f76...e-consola-n64/
    ...am depus banii...el a zis ca a trimis-o ...bineinteles ca nu am mai primit'o..cand l-am apelat a vb urat...si insista ca l-a trimis..desi nu a facut dovada acestui lucru [pana acum nu am pierdute colete la posta, ma cunosc cu doamnele de acolo]
    nu mai conteaza... oricum era pentru cg ..stiu ca nu s-a luat nici o masura...dar are o bila neagra de la mine

13. #113 SP
    Ice
    Quote Originally Posted by Hyp View Post
    prelungirile de licitatii nu incalca regulamentul. deseori o sa observi ca s-a mai abordat aceasta metoda [din cauza ca au fost putini care au licitat, suma este prea mica ...si se mai prelungeste odata...doua ori..daca si la sfarsitul acestei perioade tot tu o sa fii castigator...operatiunile se vor derula in continuare]. In plus studentul din cate am citit acolo e in spital...si muthu raul a prelungit licitatia dupa ce a vb cu el. adica din cate se banuie...a prelungit pana vine...
    Nu am spus ca incalca regulamentul, neavand practic ce sa incalce. In regulament nu este stipulat nimic in acest sens, iar prelungurile nu sunt tocmai ok si am sa-ti explic de ce. Sa presupunem ca nu mai liciteaza nimeni peste mine si mai trece o saptamana, dupa care inca una si iar una. Se face o luna de zile. Dupa o luna intreaga oare eu mai vreau sa ofer acel pret pe jocul respectiv, stiind initial ca licitatia trebuia sa dureze o saptamana? Banuiesc ca stii foarte bine ca jocurile isi pierd din valoare foarte rapid. Daca stiam de la bun inceput ca dureaza 2 saptamani, 3 saptamani, 1 luna, atunci poate nu mai licitam deloc sau licitam o suma mai mica. Si ca sa devina totul mai enervant, s-a modificat licitatia exact in ultima clipa. Nu cu o zi inainte (cand a si postat pe forum, pregatind oarecum inchiderea licitatiei), nu cu doua, ci chiar in ultimul moment.

Am vazut si eu ca e in spital si pot intelege ca nu poate intra pe forum, dar una e sa amani trimiterea jocurilor din acest motiv si alta e sa prelungesti licitatia.

14. #114 SP
    Hyp
    in primul rand discutia a fost postata pe yahoo mess...asa poate ma injur si eu cu syzygy [mai scapam cate o p..a uneori ]
    in al doilea rand...nu ai nici un conflict cu omul din cauza arie de publicitate [ai cumparat ceva si nu era ok...sau i-ai vandut ceva si nu a ridicat coletul]
    din aceste motive...danny boy nu are de ce sa primeasca pe aici sanctionari...poate sa te injure cat vrea pe yahoo mess...da-i ignore

15. #115 SP
    Member Nightcrawl3r's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f44...tml#post261100

Macar pt. asta un mic avertisment . Auzi ca sunt tepar si mincinos .Eu i-as da ban .Dar macar un mic avertisment cred ca merita

16. #116 SP
    Ice
    Eu retrag "plangerea" mea referitoare la user-ul Studentul. A fost o neintelegere. Se mai intampla.

17. #117 SP
    Junior Member Scorpion's Avatar
    Atentie !!!
    NU recomand userul OwnerTonyRo. este un copil de cls XI din Iasi. un mititel tzepar care mai are de invatat cum se tranzactioneaza sau la inceput fiind se perfectioneaza in a trage tzepe !!!

Trebuia sa trimita 2 jocuri de PSX complete in stare buna si mi-a trimis ce nu i-am cerut o data carcase jerpelite, sparte si pe jumatate de nici gunoiul nu are ce face cu ele, un joc ce nu-l citeste aparatul un demo si un addon care nici de pomana nu pot fi luate. mai mare deranjul ar fi. in pachet parca erau sticle sparte. L-am contactat ulterior sa clarificam situatia si a dar bir cu fugitii. Cand s-a simtit cu musca pe caciula, s-a trecut pe invizibil, pe ymess, ca numai eu sa nu-l vad cand este online si nu raspunde la mesaje

Micro EXtreme (13.01.2010 17:26:02): esti din bucuresti?
    ToNy-vLaDuTz Tony (13.01.2010 17:26:07): iasi
    ToNy-vLaDuTz Tony (13.01.2010 17:26:12): dar iti trimit prin posta
    Micro EXtreme (13.01.2010 17:26:29): nu sunt sparte banuiesc nu?
    ToNy-vLaDuTz Tony (13.01.2010 17:26:33): off
    ToNy-vLaDuTz Tony (13.01.2010 17:26:34): nu man
    ToNy-vLaDuTz Tony (13.01.2010 17:26:37): merg perfect
    Micro EXtreme (13.01.2010 17:26:39): carcasele intacte
    ToNy-vLaDuTz Tony (13.01.2010 17:26:43): da
    Micro EXtreme (13.01.2010 17:26:46): ook
    ToNy-vLaDuTz Tony (13.01.2010 17:26:46): cd merg perfect
    ToNy-vLaDuTz Tony (13.01.2010 17:26:49): nume
    ToNy-vLaDuTz Tony (13.01.2010 17:26:51): + adresa

Date Contact:
    Gavril Tony-Vlad, Str. Prof. I. Inculet, Nt. 14, Bl. 942, Sc. A, Et. 3, Ap. 13, Loc. Iasi, CP 700720, Tel. 0748757048, Ymess: gavriltony

18. #118 SP
    Hyp
    sa ii fac o vizita?

19. #119 SP
    Junior Member Scorpion's Avatar
    pai cam merita. e un copil needucat. trebuie pus la punct ca nu se poate adresa am pus-o ca sa stie si altii ca daca fac tranzactii cu el si nu sunt din aceeasi localitate, risca sa primeasca in mod verbal un lucru impecabil, in mod real gunoi. asa ca ar trebui sa-si schimbe domiciliul acum ca sa mai tepuiasca si pe altii

20. #120 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    User: itally

Am discutat telefonic cu el. Nu a acceptat varianta platii in avans. afirmand ca nu are incredere. A comandat ferm jocul, l am trimis prin posta romana - ramburs, si nu s a prezentat/l a refuzat la destinatie, drept pentru care am suportat cheltuielile de transport dus-intors.

Dupa ce s a intors jocul, i am lasat mai multe mesaje in vederea unei explicatii si nu a raspuns.

Il consider neserios, drept pt care ii fac datele de contact publice. Feriti-va.

Privistirescu Daniel
    Bld. Dambovita, nr. 60, Timisoara, Timis.

Daca doriti datele complete, vi le ofer pe privat.
    Attached Images Attached Images itally.jpg

+ Reply to Thread
Page 6 of 78 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 56 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks