Nu se poate rezolva cu spoileru' in tapatalk? Stiu ca de vreo 2 ani tot va bat la cap, dar mi-am luat un spoiler in freza pe topicul TWD. Pe alte forumuri cu suport tapatalk nu am întâlnit aceasta problema, doar aici![]()
Nu se poate rezolva cu spoileru' in tapatalk? Stiu ca de vreo 2 ani tot va bat la cap, dar mi-am luat un spoiler in freza pe topicul TWD. Pe alte forumuri cu suport tapatalk nu am întâlnit aceasta problema, doar aici![]()
Da Monky, ce am postat eu in test e ok, adica
[spoiler*]post your spoiler here.[/spoiler*] dar fara steluta. Daca intri pe topicul cu TWD nu mai vezi tag de spoiler, forumul nostru are alt cod
Confirm si eu ce a spus Dante, pe tapa se vad spoilerele deschise (cel putin pe versiunea mea)
Bon, ia vedeti acum!
Oricum daca e la inceput, o sa apara in "preview text" sub title-ul din Tapatalk. La asta nu am ce sa le fac...
Din pacate asta inseamna ca toti cei care si-au scris in diverse informatii in butonul de spoiler (era o moda la cativa, in semnatura)... in locul acelor informatii vor vedea acum "Spoiler". Sorry...
Vezi ca acum e o problema cu tagul de spoiler vechi, cred ca le vede toata lumea acum, am intrat pe topicul TWD de pe pc si...Editeaza tu cu tagul asta nou![]()
Well, nasol... E ori una, ori alta. Eu nu pot sa stau sa caut si sa editez printr-un milion de posturi unde s-au scris spoiler = "something"
Tapatalk just sucks...
Pai nu am zis sa editezi tot, doar din topicul respectiv ultima postare, apoi ramanem la asta nou, doar sa stie si userii vechi de modificare. Tagul nou e suportat si de browser si de tapatalk, in felul asta ne aliniem si noi la forumurile din vest![]()
Problema nu e doar in acel topic... Spoilerul cu titlu exista in mii de posturi si semnaturi. Nu stiu daca merita lasate mii de spoilere la vedere doar pt. Tapatalk. O sa mai incerc maine (damn, azi deja) cand o sa fiu mai fresh... o alternativa, ceva.
Baieti, ce dimensiuni aveti la ecranele telefoanelor? Eu am 4,5 inchs la telefonul meu si intru numai pe varianta desktop a forumului si merge foarte bine, nu ma incurc cu Tapatalk decat cand vreau sa uploadez o imagine.
Am observat ca pe bannerul cu Diablo scrie ca lansarea e la ora 22:00, dar daca dau click scrie ca e la 23:00. Which one is wrong?!
Am inceput sa primesc mailuri cand cineva imi raspunde pe un topic, pana azi nu primeam, nu am modificat nimic prin setari
LE: cred ca am rezolvat, nu înţeleg cum s-au bifat unele topicuri cu optiunea "instant" cand eu nu am umblat deloc prin setări...
Sorry guys... in incercarea de a face niste modificari la tapatalk, s-au resetat cateva optiuni pt. toti userii. Din cate vad e vorba de subscriptions... Daca aveti subscription pe un thread, veti primi instant email. Puteti schimba in settings la account.
Bookmarks