+ Reply to Thread
Page 13 of 59 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 1171

Thread: Probleme Site?

1. #241 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    mersi, se pare ca asa merge ok.
    si care e explicatia?
    Cookie-urile browser-ului erau memorate pe Console Games | Totul despre jocuri PS2, PS3, PSP, XBOX, XBOX 360, Wii, DS & Retro, chiar daca tu te logai pe consolegames.ro Daca intrai si a doua oara pe consolegames.ro, datele erau salvate in Console Games | Totul despre jocuri PS2, PS3, PSP, XBOX, XBOX 360, Wii, DS & Retro si nu iti citea nimic.

---------- Post added 13-10-2010 at 10:24 PM ----------

Quote Originally Posted by YoSpider95 View Post
    am si eu o problema...nu merge sa accesez iconitele astea de deasupra mesajului(ma refer la simelys,attachments,insert image etc.)cand incerc sa apas pe ele nu se intampla nimic.mi s-a mai intamplat acum cateva saptamani,nu mai stiu pentru cat timp si acum vad ca a revenit,e problema de la mine sau de la site?
    Ia da un CTRL + F5.

2. #242 SP
    Member TheSpider's Avatar
    gata,merge ms

3. #243 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Eu am gasit inca un bug daca apas pe "ledu" ala albastru de sub posturile mele nu apare nici un info ci da refresh iar daca dau la altu imi apare toate informatile..

4. #244 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Umm... Ledul devine albastru in momentul in care iti arata informatii. Mai exact, primul led este albastru cand iti arata numarul de posturi, al doilea devine albastru cand iti arata locatia, ocupatia. Si tot asa.

In mod normal, standard, default (sau cum mai vrei tu sa numesti), iti este aratat numarul de posturi, deci primul led este albastru pana in momentul in care dai click pe alt led.

5. #245 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Umm... Ledul devine albastru in momentul in care iti arata informatii. Mai exact, primul led este albastru cand iti arata numarul de posturi, al doilea devine albastru cand iti arata locatia, ocupatia. Si tot asa.

In mod normal, standard, default (sau cum mai vrei tu sa numesti), iti este aratat numarul de posturi, deci primul led este albastru pana in momentul in care dai click pe alt led.
    Stiu cum functioneaza chestia aia dar daca dau click pe unu isi da refresh siteu

6. #246 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    La mine e totul ok. Nu'si da nici un refresh site'ul daca apas pe oricare din cele 5 patratele.

7. #247 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    I hit the blue led, refresh and then .. BAM !

8. #248 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvanL View Post
    Stiu cum functioneaza chestia aia dar daca dau click pe unu isi da refresh siteu
    Face asa dupa ce dai un Quick Reply. Asta pt. ca acel Quick Reply e un mic hack... ce nu face refresh la toata pagina, implicit nu face nici la Ajax-ul din acele tab-uri. De aceea dupa un Quick Reply daca apesi pe "led-uri" iti va face refresh la pagina automat.

---------- Post added 14-10-2010 at 03:49 AM ----------

Quote Originally Posted by YoSpider95 View Post
    am si eu o problema...nu merge sa accesez iconitele astea de deasupra mesajului(ma refer la simelys,attachments,insert image etc.)cand incerc sa apas pe ele nu se intampla nimic.mi s-a mai intamplat acum cateva saptamani,nu mai stiu pentru cat timp si acum vad ca a revenit,e problema de la mine sau de la site?
    Verifica poate nu esti logat cand se intampla acest lucru... never happened to me...

9. #249 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    MonkY am gasit un bug:
    Il am pe userul adiandrei1 in lista de ignore dar am apasat "view post" la un post de al lui si dupa cum vezi in ss-ul de mai jos nu pot da click pe patratele, adica pot da click dar ma trimite aici. Am incercat chestia asta si la alte posturi si a fost la fel.

10. #250 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    MonkY am gasit un bug:
    Il am pe userul adiandrei1 in lista de ignore dar am apasat "view post" la un post de al lui si dupa cum vezi in ss-ul de mai jos nu pot da click pe patratele, adica pot da click dar ma trimite aici. Am incercat chestia asta si la alte posturi si a fost la fel.
    Pai daca-l ai in Ignore, ce mai vrei sa vezi despre userul respectiv ? Ia scoate-l din Ignore si vezi daca merge

11. #251 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pai daca-l ai in Ignore, ce mai vrei sa vezi despre userul respectiv ? Ia scoate-l din Ignore si vezi daca merge
    Mi se parea normal ca dupa ce am dat view post sa ii pot vedea si profilul, altfel nu ar fi trebuit sa mai pot vedea nici profiilul daca dau click pe user...dar ok. Am inteles

12. #252 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sorry consol3, peste anumite limitari ale vB-ului nici macar eu nu pot trece... cum ar fi limitarile pt. Ignore. Sincer, nu am avut pe nimeni in Ignore (in atatia ani de CG)...

13. #253 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Cand intru in sectiunea Blogs.

14. #254 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Cand intru in sectiunea Blogs.
    Wth... ?!? Asta cand s-a mai intamplat ?

15. #255 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Exact asa imi arata si mie .

16. #256 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Si aici la fel

17. #257 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, pana gasesc o rezolvare... Blogurile pe CG vor fi dezactivate... Sorry, dar nu inteleg ce s-a intamplat...

18. #258 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Doar la mine este problema asta ? Imi apare doar pe profilul meu.

19. #259 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Doar la mine este problema asta ? Imi apare doar pe profilul meu.
    Am dat eu un recount manual... pana nu termina de calculat toti userii, ai 0%. Now it's done, and fixed !

20. #260 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Am găsit, acum c�teva zile, o soluție la problema TAG-urilor video. Recunosc, nu e o soluție profesionistă dar măcar aranjează frumos pagina...și nu o lasă ca după al 2-lea Război Mondial + sida.

Pentru cei care nu știu despre ce-i vorba și care au stat �n beci (că doar dacă ai stat �n beci nu știi proglema TAG-urilor video de pe forum) iată 2 exemple (că de dat explicații acuma n-am timp deoarece mă joc):
    1. http://www.consolegames.ro/forum/469237-post1.html
    2. http://www.consolegames.ro/forum/468801-post4.html
    Primul e cu TAG-urile varză.
    Al 2-lea e frumos aranjat �n pagină.

Soluția (una foarte simplă dar care necesită puțină bunăvoință):
    1. Se postează clipul normal (ex. [video=gametrailers;707247]http://www.gametrailers.com/video/bloody-good-call-of/707247]Call Of Duty: Black Ops Video Game, Bloody Good Montage HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com[/url])
    2. Se editează postul prin stergerea conținutului și rescrierea lui (deci pur și simplu se mai postează �ncăodată [video=gametrailers;707247]http://www.gametrailers.com/video/bloody-good-call-of/707247]Call Of Duty: Black Ops Video Game, Bloody Good Montage HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com[URL="http://www.gametrailers.com/video/bloody-good-call-of/707247[/video])
    3. Se salvează noul și modificatul post lol
    Gata.

+ Reply to Thread
Page 13 of 59 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast