+ Reply to Thread
Page 4 of 59 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 61 to 80 of 1171

Thread: Probleme Site?

1. #61 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    In sistemul de Experience a fost adaugat acum ceva timp un addon numit RadioActivity. Acesta a avut scopul de a echilibra diferenta enorma intre userii foarte vechi (dar inactivi) si useri mai noi dar care aveau activitate foarte mare. Nu mi se parea fair ca un user care n-a mai intrat pe forum de 3 luni sa stea "cocotat" in fruntea clasamentului. Citez:

"This is extension that allows to deduct Experience points based on Activity. In fact this add-on multiplies points for posts and points for threads by activity. So, persons not active are getting less points and are ranked lower. It makes vbExperience more dynamic."

Prin urmare, ridici un pic activitatea si iti recuperezi punctele
    ok o intrebare, activitate=posturi? daca eu sunt logat aproape mereu pe site si urmaresc toate threadurile, iar cand sunt acasa dau din 10 in 10 minute new posts nu primesc puncte pentru activitate? eu nu prea postez off-topic cum fac alti spammeri pe aici si nu mi se pare corect ca eu sa pierd puncte si ei sa castige. am pierdut in cateva zile aproape 10.000 . e adevarat si faptul ca in ultima perioada nu am mai facut ceva util pentru site (stiri, reviews etc.) dar in curand o sa revin in forta I want my points back!

2. #62 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Momentan si temporar (sper) problema cu "Just Cause" am rezolvat-o adaugand si Google Search in navbar (puteti cauta in site direct folosind Google Search). Intre timp ma joc cu boolean search sa vedem cum rezolvam pt. common words....

AndRewqp: In ceea ce priveste "vreau puncte dar doar urmaresc posturile", well, nu primesti puncte decat pt. image views, pt. zilele de cand esti inregistrat. In rest, in afara de posturi, primesti puncte daca dai thanks, daca votezi in polls, etc. Pierzi puncte pentru ca toti userii sunt raportati la cei care au experienta 100%. Si de fapt, acele puncte nu le pierzi, doar ca li se scade valoarea. Cum te apuci sa postezi, sa deschizi threaduri, sa adaugi poze, sa primesti thanks... cum incep si punctele sa creasca. E normal, suntem un forum... prin urmare activitatea se bazeaza in principal pe threaduri/posturi... si nu pe views.

3. #63 SP
    Member richardm27's Avatar
    19-11-2009
    01:10 PM richardm27 has lost -10 Experience points
    18-11-2009
    02:30 PM richardm27 has lost -13 Experience points
    17-11-2009
    04:20 PM richardm27 has lost -9 Experience points
    Nu mi-e de ele ca sunt pe minus, dar nu inteleg de ce sunt pe minus (asta ca pe viitor sa fiu mai atent) pentru ca au fost simple postari la obiect, cele de pe 17 si 18 chiar intr-un thread deschis de mine pe aria de vanzari (si nu e vorba de double post).

4. #64 SP
    Admin MonkY's Avatar
    richardm27: am explicat mai sus. E vorba de raportul fata de 100% experience...

5. #65 SP
    Member richardm27's Avatar
    Poate sunt mai greu de cap , dar din ca intelesesem eu din postul de mai sus (pe care-l citisem zilele trecute) minusurile apar din cauza inactivitatii. In cazul in care spui tu acest raport n-ar trebui sa se aplice mereu pana faci 100% experience ? Aici nu se leaga la mine drept pentru care postasem mai sus.

6. #66 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...s-a micșorat spațiul pentru medalii? De ce-mi apare ultima pe al 2-lea r�nd?

E cam out of place

7. #67 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...s-a micșorat spațiul pentru medalii? De ce-mi apare ultima pe al 2-lea r�nd?

E cam out of place
    Am adaugat un spatiu dupa numele userului, ca sa nu ma apara medaliile "lipite" de el. Every action comes with a reaction i guess. Zi merci ca nu ai numele prea lung, altfel se duceau toate pe al doilea rand

O sa ma gandesc la o solutie... daca vrei limitez la maxim 5 awards-uri

8. #68 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am adaugat un spatiu dupa numele userului, ca sa nu ma apara medaliile "lipite" de el. Every action comes with a reaction i guess. Zi merci ca nu ai numele prea lung, altfel se duceau toate pe al doilea rand

O sa ma gandesc la o solutie... daca vrei limitez la maxim 5 awards-uri
    ...păi o să postez mai rar, ca ultima medalie să meargă la altcineva - aia e soluția

9. #69 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    De ce titlu meu o ia in sens invers? ...la 2 casute verzi aveam a jewl in the rough...la lvl 13 a name known to all...acum am iar a jewl in the rough si sunt lvl 14 o_O

10. #70 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
    De ce titlu meu o ia in sens invers? ...la 2 casute verzi aveam a jewl in the rough...la lvl 13 a name known to all...acum am iar a jewl in the rough si sunt lvl 14 o_O
    S-au modificat un pic calculele... desi nu inteleg de ce Dzeu la unii arata acelasi numar de patratele... dei sunt de alt nivel. Gonna do some checking later...

11. #71 SP
    ...așa

�mi place noul Font și s-a rezolvat și problema cu medaliile

*later edit*

...ups - s-a schimbat la loc.

12. #72 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Intrebare: de ce fontul pentru nick-urile fiecaruia (cu albastru) sunt diferite decat pana acum?Doar pt medalii?
    Adiq daca Ronan isi lungeste nick-ul, se vor apropia si mai mult literele doar sa-i incapa lui medaliile acolo?
    Dp meu de vedere se vede ca naiba de urat, literele sunt prea apropiate si urate.

13. #73 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu stiu ce sa fac, sa-i impac pe toti. Unii zic ca arata mai bine asa, altii ca e prea mic (desi e mai mic cu un pixel or so)... Era problema si la userii cu nick-uri foarte lungi, plus medalii... Vedem, poate gasim o alternativa...

14. #74 SP
    Senior Member tray's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f41...-qd-impecabil/
    cum a reusit omul asta sa puna 2 posturi unul dupa altul in aceeasi zi?

15. #75 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    ...a pus atașamente.

16. #76 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Din cauza pozelor cred. Automerge nu stie sa faca operatiunea in cazul in care sunt atasate poze. De fapt e o metoda de protectie... de exp. daca sunt mai mult de 12 poze, ar fi facut discard, si s-ar fi dus restul in neant...

17. #77 SP
    Member octav's Avatar
    de ce nu am voie sa pun si eu videoclipuri pe videodir?

18. #78 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    de ce nu am voie sa pun si eu videoclipuri pe videodir?
    pentru ca e in stadiul beta si doar moderatorii au voie sa puna .

19. #79 SP
    Member octav's Avatar
    si cand va fi in stadiul final?chiar vreau sa pun si eu niste filmulete

20. #80 SP
    Quote Originally Posted by octav11 View Post
    si cand va fi in stadiul final?chiar vreau sa pun si eu niste filmulete
    ...păi cine te oprește să le pui pe aria Videos?

+ Reply to Thread
Page 4 of 59 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast