ce vroia sa intrebe, cred eu, este daca mai sunt si alte tipuri de medalii decit cele listate acolo si daca da, unde vedem lista si conditiile in care ele se obtin.
ce vroia sa intrebe, cred eu, este daca mai sunt si alte tipuri de medalii decit cele listate acolo si daca da, unde vedem lista si conditiile in care ele se obtin.
Nu, doar cele listate in Awards sunt. Si majoritatea se obtin greu. La unele mi-e si greu sa explic pentru ca se iau in calcul n variabile (nr. de posturi, nr. de taguri, activitatea, timpul online, etc.). Majoritatea insa sunt foarte simple. Gen "ai cele mai multe threaduri sterse - primesti Delete Master". "Esti nr. 1 in Arcade - primesti Arcade master". "Ai aplicat cele mai multe infractiuni - Arm of Law" si tot asa... Fiecare este recalculat odata pe zi.
si mie mi-ar place sa fiu politist dar pacat ca doar moderatori il pot avea
a si inca ceva asi dori daca se poate sa scoateti invisible mode , deoare nu numai mie mi se pare inutil ci si altor persoane , sper sa nu fie cu suparare.
Indeed
Din pacate, este un lucru care tine de drepturile fiecaruia la intimitate. Pentru cei din tari mai evoluate "privacy" este un cuvant mare. Atat de mare incat te pot da in judecata daca nu le oferi optiunea aceasta. Exact la fel fiind si optiunea de a-ti ascunde data de nastere. Sorry...
poate totusi rezolvati si problema asta cu diacriticile ... totusi suntem in Romania si nu putem scrie cu adevarat corect?!
Nu este nici-o problema cu diacriticele. Site-ul afiseaza fara probleme diacritice. Problema este la end-user si anumite browsere, plus coduri de caractere pt. ro pe care un american (sa zicem) nu-l are instalat. Mai aruncam in ecuatie si faptul ca noi gamerii astia mai rai n-avem caractere gen "ş Ş ţ Ţ ă Ă � � � �" pe consolele noastre, plus engine search friendly, plus faptul ca in afara de tine cred ca mai este un singur user care scria cu diacritice... well, you get the result. In plus, cred ca se foloseste prea mult "romgleza" aici pentru a face un caz atat de mare pentru i din a. Mi-as face mai multe probleme pentru userii care folosesc irc/ym style sau care ciopartesc limba romana in ultimul hal decat daca sunt diacritice sau nu.
Un pic incorect. Nu, nu suntem in Romania. Suntem in UE si suntem Worldwide. Suntem pe internet si suntem o comunitate care nu are granite. Si as prefera ca toata lumea sa vada acelasi lucru pe paginile noastre in locul unor mici patrate ASCII indescifrabile. Hope everyone agrees
P.S. In posturile userilor nu va opreste nimeni sa folositi diacritice. Ar fi imposibil sa stam sa modificam fiecare post in parte. Insa macar pentru tot ceea ce tine de News, Reviews, etc... preferam sa ramana asa. Thx for understanding !
ce bine!! nu suport sa scriu cu diacritice (asa cum nu suport sa scriu cu litera mare la inceput de propozitie in posturile de zi cu zi). eu scriu fara sa ma sa ma uit la tastatura si daca mi le-as instala m-as simti handicapat (iar in situatia asta cred ca sunt fff multi, nu mai eu).
Daca tot suntem Worldwide, EU ... Avand in vedere ca cea mai vorbita limba (este chineza cu adevarat) este engleza, de ce mai scriem in romana? ... Eu zic sa transformam absolut toate stirile in engleza si gata. Cu ocazia asta google-ul indexeaza mai corect. Ca deh, suntem pe .ro nu pe .com ... mai exact pe ns1/ns2.consolegames.ro
Intradevar irc/ym style este ceva depravat, dar n-ai ce sa le faci, sunt peste tot. Dar totusi consider ca trebuie sa ne decidem asupra unui target. Este unul international, sau unul local (Ro)? Deoarece sistemul este altfel daca se ia o alta directie. Regurile sunt altele, drepturile sunt altele, legile sunt altfel (aici nu vorbesc de cele morale).
eXist: suntem Worldwide, EU... insa suntem o comunitate de romani. De aceea nici nu am mers pe full english, targetul fiind foarte simplu: oricine din lumea asta care are ca hobby consolele si e roman.
P.S. 99,99% din noi nu avem tastaturi in limba romana, iar 95% din noi nici nu cred ca avem setat regional settings pe Romania ci pe United States sau United Kingdom. In plus, repet... diacritice pe console n-avem, so we don't really like them (diacriticele, of course)![]()
Subscriu la argumentele lui MonkY. Nici lucrarea de licenta nu am scris-o cu diacritice!![]()
eXist daca incepeai sa folosesti calculatorul din anii 90 crede-ma ca nici tie nu ti-ar fi convenit ca dupa 10 ani sa incepi sa scrii cu diacritice (incepand de anul trecut am observat trendul asta nationalist).
Ma amuza cateodata cum am invatat sa citesc din context fara sa folosesc diacritice.
Tastaturi in romana, cum a zis si MonkY, nu prea se gasesc. Cateodata mai fac un exces de zel pentru un � (alt + 0227) sau un � (alt + 0226) ca am nevoie de ele, dar daca ar fi sa trec pe tastatura in Ro as fi.. vorba lui h0stile, handicapat.
Imi mai pica pe mana cate un laptop cu tastatura in franceza sau germana si sa vezi si atunci chin cand nu gasesti unde se afla taste precum ":" sau "?" carora le stiai locul de 8 ani.
Bookmarks