MonkY, de ce nu mai adaugi o casuta la profil, pe care sa o completam cu contul de PSN ? Nu e chiar asa de greu. Asa ar aparea pe langa GamerTag si PSN ID cand postam.
Am introdus la un moment dat casute de profil pentru Wii, Live si PSN... insa nu faceau treaba prea bine (aratau si urat)... si am zis ca daca tot avem gxboxlive, sa asteptam pana apare un addon pentru PSN cu suport pentru gamercards, trophy, etc... Dar, o sa mai incerc o metoda mai draguta.
Foarte dragut acum ca poti sa vezi si avatarul NXE in toata splendoarea![]()
Console Games Forum - GamerTag
Acum puteti crea si tables pe forum. Enjoy !
Exemplul 1 (cu autosort):
head col1 head col2 head col3 row1 col1 row1 col2 row1 col3 row2 col1 row2 col2 row2 col3
Exemplul 2:
A B C 1 2 3 X Y Z
Mod de folosire:
---------- Post added at 04:09 AM ---------- Previous post was at 03:26 AM ----------PHP Code:
[table="head"]head col1|head col2|head col3
row1 col1|row1 col2|row1 col3
row2 col1|row2 col2|row2 col3[/table]
[table]A|B|C
1|2|3
X|Y|Z[/table]
Inca un feature... care mi-a tot fost cerut in ultima vreme. Aveti acum in User CP - Edit your details - Additional Informations - Gaming Information inca 3 casute unde puteti introduce Gamertagul de Xbox 360, PSN Id-ul si Wii Friends Code-ul. Vom pastra insa si Gamertagul care duce la gXboxLive, chiar daca asta inseamna un duplicat (din pacate sunt 2 inputuri complet diferite). Dar, chiar si asa... merg impreuna. Acum practic va vor apare id-urile langa informatiile gen Yahoo, MSN, Skype...
O idee draguta: cum ar fi sa avem achievementuri pe forum? Sistemul de awards este usor prea... greu de ajuns. Ar fi distractive niste chestii gen "First post - 10EXP points" "Postez fara pauza (fa 10 flotari) - 50EXP points", etc. Ar fi ideal ca la 1000EXP sa primesti un award care sa iti ramana permanent, indiferent ca mai apare sau nu cineva care face 1000EXP points.
Este greu de implementat dar eu am inceput sa caut pe net daca exista asa ceva deja facut...![]()
De azi puteti sa dati 30 Thanks-uri pe zi... Extra smilies added also:
:applause::iamwithstupid:
![]()
Incepand de azi, datorita tonelor de buguri din update-urile vB, a noilor scripturi pentru Google Ads precum si a noilor promotii, am decis sa sterg style-ul alternativ. Asta este, cui ii place CG-ul, ii place asa default, cum a fost el gandit de Mama Natura
Sorry, we like it dark![]()
Uhm.. de cand a aparut aia cu Promo si cum ajuta site-ul (stiu sigur ca ajuta dar nu-mi dau seama cum). E un contract ceva direct cu Activision?
Am facut click doar ca sa vad unde duce![]()
Khan, e o promotie Gameshop - Activision. Sper sa primim si noi ceva joculete din promo, sa mai salvam situatia la licitatii
Toate linkurile acelea duc la paginile oficiale. There is no trick
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
Later Edit: EA nu vrea ceva Promo ?![]()
Ce promo sa mai faca, nu vezi ca da jocuri moca si distruge piata de retail cu preturile de 2 lei de la angajati
Exista zvonuri cum ca EA ar vrea sa deschida un magazin de jocuri in RO.. daca e adevarat si se vor stabili si pe piata retail in Romania (nu doar pt forta de munca) atunci altfel se va discuta de promotii, reclame, sponsorizari & stuff.
Am mai facut ceva mici tweak-uri la design. In primul rand am condensat un picut textul (pe inaltime). Sper ca asta sa-i ajute in special pe cei care au rezolutie mica pe inaltime. In al doilea rand, am mai renuntat la o linie in partea de sus (si condensat modulul de login - din 3 randuri redus la 2 randuri). In rest, small changes... sa-mi spuneti va rog daca intampinati probleme. Mercic.
Daca apas pe sageata aceea nu mai apare drop-down listul precum inainte cand era dupa Private Messages. Sau asa e normal daca nu ai primit notificare (cand se face cu rosu) ?
Mbon, am scos Administratorii (ca mine) din lista de Awards/Achievements... consider ca nu e fair sa "car" dupa mine atatea award-uri. Iar pt. ceilalti useri, maxim 3 Achievements per user. Good luck getting the points
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
Totodata, in sistemul de Experience a fost introdus un nou script... prin urmare, totul se recalculeaza in functie de activitatea fiecarui user. De exp. Bobby care nu a fost activ timp de 6 luni, a reusit "performanta" de a cadea de la level 60 la level 15. In sfarsit mi se pare mai fair calculul.
P.S. Activitatea este masurata dupa n factori: posturi, attachmenturi, poll-uri, etc... So, get active ! Or go down !
Aveti si 2 screenshot-uri. Before si after![]()
Bookmarks