Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7

Thread: Problema news

1. #1 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar

Problema news

Salut, am scris 2 stiri in aria News de la Portal. Stiu ca imi trebuie acordul unui Moderator pentru a fi postate pe site. Una este cu Tomb Raider si una cu PSP2. Nici una nu a fost aprobata, si astept de 3 zile. Daca au fost dezaprobate puteti sa imi spuneti cauza?

2. #2 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ ai citit ?
    In special sectiunea III. Reguli de postare si recomandari pe aria News (inclusiv Stories, Other News, Previews)

3. #3 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Poate pentru ca exista deja stirile respective, dar sub alt titlu?

4. #4 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Man, este perioada sarbatorilor si stirile tale nu sunt tocmai perfecte (mai au nevoie de o aranjare in pagina - poze 1280x720p, o corectare de ortografie etc.)

Fiecare are planurile lui si deja se pregatesc de distractie, am sa ma uit eu peste ele in seara asta

5. #5 SP
    Aha, multumesc tuturor. Naz, am sa urmaresc sfaturile date. A, si have fun!

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Chris, sa incerc sa-ti explic cum e cu stirile/review-urile pe CG. Dupa postarea lor, un moderator sau un editor trece prin ele... si daca vede ca nu e indeplinita vreuna din conditiile de postare, va incerca sa repare. Daca insa sunt mai multe probleme... o va lasa in moderare pana va avea timp suficient sa repare toate cele. Sau va trimite un PM celui care a scris stirea in care este rugat sa o rescrie conform Regulamentului. Trebuie tinut cont de faptul ca pe CG nu e nimeni platit sa "lucreze"... toti facem asta din pasiune... Optim ar fi ca userul care scrie o stire, sa o faca in acord cu micutul Regulament (care nu e greu deloc). De exp. am observat ca majoritatea au o problema in a atasa imagini la dimensiunea corecta. Doar un search pe Google Images in care selectati dimensiunea 1280 x 720 si problema e ca si rezolvata... Also, foarte multi ataseaza o imagine, dar ignora faptul ca au tag-uri pe ele (sau reclame la alte site-uri). That's a No Go... Si o alta problema des intalnita: not enough characters ! Pai, e greu sa mai scrieti cateva cuvinte, sa mai aduceti 2-3 extra "picanterii" despre stirea respectiva... astfel incat sa o faceti mai atractiva, si sa nu iasa ceva gen un tweet neinteligibil ?

Bafta la scris stiri ! Din Ianuarie se vor intoarce premiile pt. editori si news writers...

7. #7 SP
    Mersi pentru explicatie MonkY. Am sa respect mai bine cerintele de acum incolo.

+ Reply to Thread