Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Chat Box!

1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

Chat Box!

Am vazut pe un forum ca chat box-ul se afla in partea de jos a forumului si lumea il folosea. Ar fi foarte bine daca s-ar face asa si aici, pentru discutii rapide si ca sa nu mai stea Chat-ul degeaba. Thx!

2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Mie mi se pare aiurea pentru ca.. se pierd discutiile. Bineinteles.. acum vin cei ce zic ca "dar tu stai pe forumul asta pentru <spam>? discutiile importante logic ca raman pastrate in topicuri importante bla bla"...

3. #3 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    pozitiv: chiar daca stiu unde e chat-ul, niciodata nu-mi trece prin cap sa-l folosesc. ar fi intr-adevar mai util sa fie undeva mai evident

negativ: e forum nu canal de IRC

O sa fiu pesimist si voi opta pentru partea negativa.

4. #4 SP
    Member alalalt's Avatar
    Cu ocazia asta aflu si eu ca avem chat pe forum :-s
    Anyway, sunt pentru promovarea lui

5. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, am renuntat la ideea de a avea chat pe orice pagina de forum pentru urmatoarele motive:
    1. Higher load (practic un chat va trebui sa faca refresh la fiecare n secunde, altfel e useless)
    2. Abuzuri (nu cred ca ne dorim canal de IRC si baietii care vorbesc "comprimat" sa acapareze discutiile)
    3. Care este rostul unui forum alaturi de un chat ? Toti vor accesa chatul in ideea ca e mai rapid... aici am putea purta o discutie ENORM de lunga pe tema "irc vs forum". In opinia mea, forumul wins always. Ce este scris pe un forum, stays forever !
    4. Avem "Live chat" atat pe PS3 cat si pe Xbox 360...
    5. E bine acolo unde e, in caz de "backup" sau cand vrem sa stabilim anumite lucruri in mod rapid.

+ Reply to Thread