Bineinteles ca va conta mai mult , din moment ce se joaca TUR-RETUR ... o data veti juca acasa , o data in deplasare .
Bineinteles ca va conta mai mult , din moment ce se joaca TUR-RETUR ... o data veti juca acasa , o data in deplasare .
Exista totusi o precizare pe care am omis-o (imi cer scuze) in post-ul anterior, si anume faptul ca meciul tur ar trebui jucat acasa (host) la cel care in grupa a fost pe locul 2 iar in retur acasa la cel ce a obtinut locul 1 al grupei sale.
Aceasta conditie este flexibila insa , adica daca ambele parti doresc disputarea altfel si cad de acord, este ok.
tur: mukikigb (Arsenal) 3-0 cartofu(Fiorentina)
retur: cartofu (Fiorentina) 1 -3 mukikigb (Arsenal)
[B][A1]DraZziWN1 - cata25[D2]
[C1]rares00190 - MrRoby[B2]
jucati-va meciurile, nu uitati de ele astazi este deadline. eu am niste probleme urgente si nu o sa mai pot intra prea des.
I-am lasat offline ieri pe mess, si acuma 10 min i-am dat un sms, inca nu mi-a raspuns. Sper sa ma contacteze, pana la ora 17-18
cosminhards (Milan) 4 - 1 DarkRazvan (Arsenal)
Si in tur am jucat cu aceleasi echipe. Felicitari Drazzi si MrRoby.
Semifinale: 8 decembrie 2009tur: DraZziWN1 - cosminhards
retur: cosminhards - DraZziWN1
tur: MrRoby - mukikigb
retur: mukikigb - MrRoby
de ce va e frica de cosmin? nu e asa de bun, credeti-ma. daca nu as fi avut mana in ghips as fi jucat eu cu el si ii dadeam vreo 3-0. acum serios, e bun poate foarte bun dar nu e imposbil sa-l bateti
. daca jucati un pic mai tactic si perfect in aparare aveti o sansa mare. sau poate il prindeti intr-o zi mai proasta.
On-topic: Apropo, ma gandeam ca odata ce se termina campionatul putem sa organizam o 'seara fifa' sau ceva..in care sa ne strangem mai multi (poate chiar toti, daca putem) intr-un lobby facut special si sa jucam intre noi. Sau chiar sa facem un club al ConsoleGames prin care sa putem juca impreuna pe net...ce ziceti?
Off-topic: Din fericire? Te bucura faptul ca implinesc 18 ani abia peste 4 zile si nu pot sa imi spun parerea la vot?...
![]()
Meciul meu cu MrRoby trebuie amanat .....nu vrea sa joace azi ca e obosit. Maine si poimaine nu pot eu ....luni lucrez toata ziua iar marti si miercuri intru la serviciu la ora 15. Va rugam sa gasiti o solutie pentru noi. Joi si vineri sunt liber.
stai calm ca am mai jucat intr`un campionat cu el, din 2 meciuri 1 el 1 eu :-s
am zis pentru spectacol, nu pentru ca ma tem![]()
Bookmarks