Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 107

Thread: Campionat Fifa 10 CG - inscrieri

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Campionat Fifa 10 CG - inscrieri

Dupa cum stiti ConsoleGames.ro va organiza un campionat de fifa10 PS3. Acum cateva luni s-a mai organizat un campionat de fifa09 pe ps3, castigatorul fiind cosminhards. Din pacate nu am avut posibilitatea sa oferim premii, dar in aceasta editie de campionat, cu ajutorul lui MonkY, o sa avem premii. Momentan nu stiu in ce consta aceste premii sau cate vor fi.

Nu stiu cum se va organiza aceasta competitie, deoarece depinde de numarul de jucatori inscrisi. Daca vom fi mai putini de 8 jucatori vom face un campionat cu tur si retur, daca vom fi mai multi vom face grupe ca in CL. Regulamentul si detalile competitiei vor fi postate intr-un nou thread la "Hot Story".

Cine vrea sa intre in acest "campionat" il rog frumos sa posteze aici. Sa-si scrie numele complet, numarul de telefon, adresa de email si PSN id.
    EX: Nume: Corha
    Prenume: Andrei
    PSN id: AndRewqp
    Telefon: 0729943775
    Email: [email protected]
    cei care nu vor sa-si posteze numarul de telefon si adresa de email pe thread, ii rog frumos sa-mi trimita un PM. Inscrierile se vor incheia pe 16.octombrie.2009. Voi da in fiecare zi cate un up pentru a vedea toata lumea threadul. Era sa uit, competitia va incepe pe la sfarsitul lui octombrie-inceputul lui noiembrie.

2. #2 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nume : Lazar
    Prenume : Ovidiu
    PSN ID : Studentul
    Telefon : 0726166654
    Email : [email protected]

3. #3 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    NUMEasculet
    Prenume:george
    psn id:makiaveliproject
    telefon:0720546112
    email:[email protected]

---------- Post added 03-10-2009 at 06:26 AM ----------

nume: PASCULET(scuze)

4. #4 SP
    Junior Member MrRoby's Avatar
    Nume: Ursu
    Prenume: Robert
    PSN id: MrRoby
    Telefon: 0769639208

5. #5 SP
    gmn
    Junior Member gmn's Avatar
    Vreau si eu. Am experienta ZERO pe console, probabil voi fi carne de tun sau poate imi va folosi experienta de pe pc, desi ma indoiesc.
    I-am trimis OP-ului detaliile prin PM.

6. #6 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Nume:Razvan
    Prenume:Beldescu
    PSN id: DarkRazvan
    Telefon:0726716695

Later edit: e bine acum?

7. #7 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Adica toti am avut curajul sa ne punem numarul de telefon , tu nu , ca te sunam noi ... Ce gay ...

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Adica toti am avut curajul sa ne punem numarul de telefon , tu nu , ca te sunam noi ... Ce gay ...
    nu trebuie sa fi rau cu el. daca nu vrea sa-si posteze numarul de telefon pe forum e alegerea lui, de aceea am si specificat in primul post ca pot apela oricand la PM. Pana acum e bine s-au inscris un numar mare de useri, sper sa continuam asa. probabil ca o sa facem un adevarat CL cu 8 grupe .

9. #9 SP
    Member sevir's Avatar
    Dumitru Adrian
    PSN ID sevir
    [email protected]

10. #10 SP
    bun facem campionat dar eu am o mare suparare:am dat in 5 minute 3 goluri de la jumatatea terenului,imposibil asha ceva daca facem un campionat shi dam goluri asha va fi penibil shi mai ales daca iau goluri asha a doua zi l-am vandut shi sa se duca d..,u EA!! pe bune sunt f suparat!!!ce facem????

11. #11 SP
    putem face o regula

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by georgepas View Post
    bun facem campionat dar eu am o mare suparare:am dat in 5 minute 3 goluri de la jumatatea terenului,imposibil asha ceva daca facem un campionat shi dam goluri asha va fi penibil shi mai ales daca iau goluri asha a doua zi l-am vandut shi sa se duca d..,u EA!! pe bune sunt f suparat!!!ce facem????
    in primul rand, sper sa nu superi pe mine, dar invata sa scrii corect.
    cand o sa primesc si eu jocul o sa vad daca se poate inscrie atat de usor de la centrul terenului. daca da probabil ca o sa facem o regula ceva, vedem noi.

13. #13 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Eu pana acum nici n-am reusit sa dau si nici n-am primit goluri de la mijlocul terenului, in FIFA 09 se dadea mult mai usor de la mijloc, asa ca nu cred ca e o problema.

14. #14 SP
    scuze de greseli m-am grabit si aveam draci!!

15. #15 SP
    Junior Member cartofu's Avatar
    Nume: Patric
    PSN id: cartofu
    email: [email protected]
    telefon: 0741226104

va anunt din timp ca locul 1 e a meu

16. #16 SP
    ar fi bine sa postezi si un regulament pt concurs

17. #17 SP
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Dupa cum stiti ConsoleGames.ro va organiza un campionat de fifa10 PS3. Acum cateva luni s-a mai organizat un campionat de fifa09 pe ps3, castigatorul fiind cosminhards. Din pacate nu am avut posibilitatea sa oferim premii, dar in aceasta editie de campionat, cu ajutorul lui MonkY, o sa avem premii. Momentan nu stiu in ce consta aceste premii sau cate vor fi.

Nu stiu cum se va organiza aceasta competitie, deoarece depinde de numarul de jucatori inscrisi. Daca vom fi mai putini de 8 jucatori vom face un campionat cu tur si retur, daca vom fi mai multi vom face grupe ca in CL. Regulamentul si detalile competitiei vor fi postate intr-un nou thread la "Hot Story".

Cine vrea sa intre in acest "campionat" il rog frumos sa posteze aici. Sa-si scrie numele complet, numarul de telefon, adresa de email si PSN id.
    EX: Nume: Corha
    Prenume: Andrei
    PSN id: AndRewqp
    Telefon: 0729943775
    cei care nu vor sa-si posteze numarul de telefon si adresa de email pe thread, ii rog frumos sa-mi trimita un PM. Inscrierile se vor incheia pe 16.octombrie.2009. Voi da in fiecare zi cate un up pentru a vedea toata lumea threadul. Era sa uit, competitia va incepe pe la sfarsitul lui octombrie-inceputul lui noiembrie.
    Ai citit primul post data viitoare citeste mai cu atentie.

18. #18 SP
    scuze,scuze si iar scuze

19. #19 SP
    gata mi-a venit joculetzu traiasca webpredator!!!!

20. #20 SP
    Junior Member andrei01otelul's Avatar
    eu m-am inscris in campionatul fifa 10 de pe computergames............de ce nu facem in asa fel sa jucam impruna ?cei de pe ConsoleGames cu cei de pe ComputerGames.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast