Dupa cum stiti ConsoleGames.ro va organiza un campionat de fifa10 PS3. Acum cateva luni s-a mai organizat un campionat de fifa09 pe ps3, castigatorul fiind cosminhards. Din pacate nu am avut posibilitatea sa oferim premii, dar in aceasta editie de campionat, cu ajutorul lui MonkY, o sa avem premii. Momentan nu stiu in ce consta aceste premii sau cate vor fi.
Nu stiu cum se va organiza aceasta competitie, deoarece depinde de numarul de jucatori inscrisi. Daca vom fi mai putini de 8 jucatori vom face un campionat cu tur si retur, daca vom fi mai multi vom face grupe ca in CL. Regulamentul si detalile competitiei vor fi postate intr-un nou thread la "Hot Story".
Cine vrea sa intre in acest "campionat" il rog frumos sa posteze aici. Sa-si scrie numele complet, numarul de telefon, adresa de email si PSN id.
EX: Nume: Corha
Prenume: Andrei
PSN id: AndRewqp
Telefon: 0729943775
Email: [email protected]
cei care nu vor sa-si posteze numarul de telefon si adresa de email pe thread, ii rog frumos sa-mi trimita un PM. Inscrierile se vor incheia pe 16.octombrie.2009. Voi da in fiecare zi cate un up pentru a vedea toata lumea threadul. Era sa uit, competitia va incepe pe la sfarsitul lui octombrie-inceputul lui noiembrie.
Bookmarks