Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 27 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 540

Thread: ConsoleGames.ro - Campionat FIFA 10

1. #181 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Asa se intampla cand ratezi de 3-4 ori SINGUR cu portarul.

2. #182 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Grupa C
    rares00190(man city)-darkrazvan (arsenal) 2-1

Vreau sa anunt de pe acuma, ca eu nu mai joc meciuri in asemenea conditii de sacadare din 3 in 3 secunde. E primul si ultimul meci jucat asa la fifa10.

3. #183 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    si eu am avut aceleasi probleme

4. #184 SP
    Junior Member alf69's Avatar
    Adevarul e ca si asa e enervant fifa10, darmite si cu fragmentari.
    Dar nu puteai sa iesi si sa incercati din nou in 10 min ? Ca presupun ca a fragmentat de la inceput...

5. #185 SP
    Junior Member JohnnRO's Avatar

Fifa 10

Quote Originally Posted by DarkRazvan View Post
    si eu am avut aceleasi probleme
    Salut Razvan ,
    asa am jucat si eu primul meci cu tine
    acum poate intelegi de ce eram nervos.

6. #186 SP
    Member DraZziW's Avatar
    DraZziWN1(Atletico Madrid) 0-0 gstan07 (Arsenal)

7. #187 SP
    Junior Member MrRoby's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    existenz nu e de ras...in alta ordine de idei MrRoby se tot dec...scz de scris , scriu dp ps3
    Cum adik ma deconectez ? Crezi ca eu vreau sa ma deconectez la 3-0 pt mine la pauza? cred ca problema e la tine pt ca am mai jucat cateva meciuri si nu sa deconectat , ori de cate ori joc cu tine se deconecteaza !

8. #188 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    MrRoby , nu incepe acum ... stii foarte bine ca ambele meciuri s-au pus la mine victorii , ceea ce inseamna ca de la tine a fost problema...

9. #189 SP
    Banned Venom's Avatar
    Ma scuzati ca ma bag ca saorma-n lipie, dar va dau cateva sfaturi:
    1. Cand apar sacadari intre jucatorii din Romania probabil unul dintre voi are un provider de rahat. Nu jucati pe wireless, nu jucati pe modemuri sau prostii de-astea.
    2. Faceti cateva teste aici: Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test (chiar pe browserul de PS3) cu relatia Londra. Daca aveti pingul peste 100 sau uploadul-downloadul sub 1 mega, nu mai intrati in campionat.
    3. Faceti cont separat pentru a juca FIFA 2010 unde sa nu aveti niciun prieten in lista. Este un bug pe care inca nu l-au rezolvat (daca aveti prieteni multi, se deconecteaza foarte des).
    4. @AndRewqp: nu mai ceda la tot felul de rugaminti, concesii de la regulament sau reprogramari. Creezi precedente si n-o sa mai poti iesi din ele. Si inca ceva (parere personala): fa campionatul mai rapid (dureaza prea mult), eventual creaza o liga in joc cu parola si termene mai stranse. O sa ai o surpriza placuta.

Multumesc pentru atentie si spor la joaca!

10. #190 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Andrewqp (Arsenal) - mukikigb (Arsenal) 3-0

jocul a fost mult mai strans decat arata scorul. am dat gol la fiecare ocazi, iar mukikigb a ratat mult. oricum GG Andrei =d> foarte frumos meciul.

@Venom iti multumesc pentru sfaturi si ai dreptate in mare parte. noi am decis sa organizam un campionat pe forum nu unul pe psn si chiar daca tine mai mult, avem timp sa ne bucuram de el.

11. #191 SP
    Member mukiki's Avatar
    Ai castigat clar si pe merit ( norocul este de partea celor puternici).
    PS. Foarte buna asezarea ta, nu am avut spatii de manevra.

12. #192 SP
    Quote Originally Posted by mukiki View Post
    Ai castigat clar si pe merit ( norocul este de partea celor puternici).
    PS. Foarte buna asezarea ta, nu am avut spatii de manevra.
    dupa meciul cu gstan07 in care am ratat extrem de mult mi-am schimbat stilul de joc. acum pun mai mult accent pe aparare si joc tactic decat inainte. stiu ca nu joc prea frumos, dar acesta e un dezavantaj.

Nu uitati ultima zi cand accept rezultatele din etapa III!!

13. #193 SP
    gmn
    Junior Member gmn's Avatar
    Ma bucur ca am avut un impact asupra stilului de joc al liderului grupei

14. #194 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    1. Cand apar sacadari intre jucatorii din Romania probabil unul dintre voi are un provider de rahat. Nu jucati pe wireless, nu jucati pe modemuri sau prostii de-astea.
    �mi pare rău, dar cred că ți-ai format o părere greșită despre internetul wireless. Singurul dezavantaj al lui este că nu ai aceiași viteză ca prin cablu, dar asta nu influențează cu nimic multiplayer-ul, pentru că aici nu ai nevoie de viteze mari, ci de un ping bun.

Quote Originally Posted by Venom View Post
    4. @AndRewqp: nu mai ceda la tot felul de rugaminti, concesii de la regulament sau reprogramari. Creezi precedente si n-o sa mai poti iesi din ele. Si inca ceva (parere personala): fa campionatul mai rapid (dureaza prea mult), eventual creaza o liga in joc cu parola si termene mai stranse. O sa ai o surpriza placuta.
    Și eu sunt de acord să faceți campionatul mai scurt. Știu că mulți suntem ocupați cu munca/școala, dar 4 zile mi se pare un timp prea mare pentru un meci de 20 minute.

15. #195 SP
    am pus 4 zile aceasta etapa pentru a se putea juca toate restantele si sa continuam in mod normal de la etapa IV. de obicei vor fi doar 2 zile pentru o etapa.

16. #196 SP
    Member Vami's Avatar
    Deci de maine jucam etapa a IV-a ?

17. #197 SP
    Member cosminhards's Avatar
    on-topic: dupa parerea mea, concesiile facute in acest campionat de catre andrewqp, Studentul si eu au venit tocmai pentru ca sa pastram un caracter ceva mai relaxat al campionatului, in sensul ca incercam sa pastram accentul pe fun si pe ocazia de a ne crea o comunitate de gameri. In acelasi timp insa, nu trebuie sa devina aceste exceptii regula.

off-topic: Makiaveliproject, daca citesti mesajul, intra pe mess sau pe PSN, trebuie sa jucam.

18. #198 SP
    Junior Member adryano2008's Avatar
    stegerean{arsenal}-adryano2008{lyon} 0-11

19. #199 SP
    Junior Member MrRoby's Avatar
    Imi pare rau dar din cauza unor probleme am convenit cu studentul sa amanam partida pana duminica !

20. #200 SP
    Member cosminhards's Avatar
    Makiaveliproject a fost nevoit sa plece din oras am inteles, asa ca am vorbit cu el sa jucam meciul nostru vineri seara, daca este ok (Andrei, Ovidiu...?).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 27 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast