@MrRoby nu am nimic cu tine doar am intreabat daca te-a deranjat ceva. Din postul lui @Studentul reiese ca erai sceptic in privinta meciului dintre studentul si cosminhards. Sa inteleg ca totul e OK? nu e nici-o problema?
@MrRoby nu am nimic cu tine doar am intreabat daca te-a deranjat ceva. Din postul lui @Studentul reiese ca erai sceptic in privinta meciului dintre studentul si cosminhards. Sa inteleg ca totul e OK? nu e nici-o problema?
Astia de la Fiorentina incep sa ma irite, nu sunt buni decat in prima repriza.Anyway GG Cata, ai reusit sa ma ti sub presiune
.
Grupa C-
Rares00190 (Man City ) - alf69nfs (Milan) = 2 - 2.
S-a jucat in avans, acum vreo 3 zile, dar dupa cum s-a spus, il anuntam acum in timpul etapei.
De asta ziceam ca era sa termin si meciul cu oblio tot 2-2... lol... ca deja il jucasem pe asta. Era chiar culmea sa fac 3 egaluri (2-2). In schimb de data asta am avut eu noroc sa egalez pe final.
Grupa A
Etapa 4
Sevir (AM) - gstan07(Arsenal) 3-0
Mai bine nu ma prezentam, nu am avut nici o sansa, sunt praf.
Pt mine n-a fost chiar deloc usor, mai ales ca rar am trecut centrul.
Imi cer scuze pentru finalul in care am fost ofticos si am inceput sa faultez de la spate si sa arunc mingea in tribuna. Ala nu eram eu era cealalta personalitate a mea care e foarte frustrata cand nu e in stare de nimic la fifa![]()
stai linistit ca stiu si eu cum e sa ai zile proaste,,,mai ales la fifa si cred ca toti din campionat stim![]()
Grupa C
DarkRazvan(arsenal) 4-0 stegerean(arsenal)
urat,la 2-0 pt mine a inceput sa-si dea autogoluri
lol. La 2-0 pt mine tot cu stegerean, am inceput eu sa imi dau autogoluri, iar in fnal m-a egalat![]()
ce urat frate eu m-am distrat si dupa 2-0 sau 3-0 cat era prin minutul 80 mi-am dat un autogol macar sa inscriu si eu![]()
grupa C
oBL1O_UK (Arsenal) - adryano11 (Tottenham) 0 - 3
Scorul real a fost 1-0 pt mine (adryano avea si un om in minus - a primit rosu), dar prin min. 68 mi-a picat mizeria asta de net.
Nu mai am nervi sa intru in jocu' asta deci ramane 3-0 pt el.
Bookmarks