Imi cer iertare daca incalc vreo regula dar am inca un motiv de a iubi tekken... si ANUME
Imi cer iertare daca incalc vreo regula dar am inca un motiv de a iubi tekken... si ANUME
de departe cel mai bun fighter din toate timpurile......grafica,,viteza de joc ,personajele, toate de 5 stele.....de miercuri seara de cand l-am primit am stat numai pe el.......
De-abia astept sa-mi vina si mie. L-am comandat de la Gameshop (vad ca au inceput sa se miste mai bine) ! Yuhuuu !
ce ziceti, dam niste friendly-uri?poate chiar un campionat ceva, sa vedem cati vom fii .
zilele asteaimi ajunge si mie. psn id jackrayden.
Sper sa se faca un King of Iron Fist Tournament chiar aici pe CG
Va astept la niste meciuri online !
daca faceti campionat ceva la tekken va rog sa ne chemati si pe noi ........id ps3 radu_robert98r si uzy_9mm ..io promit k nu va bat rau da pt uzy nu garantez
...degeaba postezi aici. Nu e topicul official de discuții. Aici postează.
Salut Radu ... sincer sunt foarte surprins ca acum 3 ani cineva mimi pomenea Nickul de psn pe un forum de Tekken.
Pacat doar ca a trecut atata timp pana ce am aflat ... posibil sa ne vedem la o batalie in curand
---------- Post added 08-10-2012 at 11:51 AM ----------
Si asta cine ti-a mai spus ?!?! daca crezi ca poti sa tii fatza la king-ul meu te declar Dragon Lord![]()
Dar pana atunci sa nu mai faci afirmati false.
O zii buna !![]()
Bookmarks