Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Votati masina campionatului

Voters
66. You may not vote on this poll
  • #62 Risi Competizione F430 GT

8 12.12%
  • Ford GT

12 18.18%
  • #126 Team Zakspeed Viper GTS-R

2 3.03%
  • #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3-RSR

20 30.30%
  • #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2

24 36.36%
Page 18 of 36 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 707

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

1. #341 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pisboy era depasit cu cel putin un tur in ambele cazuri? In primul caz este discutabil din cauza netului si a locului in care ai incercat depasirea, dar daca era depasit cu un tur, atunci nu prea avea de ce sa te blocheze. In al doilea caz iese de pe traseu, reintra aiurea, agravant mai este faptul ca era depasit cu inca un tur. In orice caz, va fi sanctionat, pentru ca fix cazurile de genul asta sunt trecute in regulament ca "not to do".

Pisboy Sparxx a fost penalizat, pentru comportamentul de pe Sedona Club primeste 0 puncte. Clasamentul a fost reactualizat.

2. #342 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    in primul video eram pe punctul de a-l depasi cu 1 tur (fugeam dupa ffocus ca nebunul ). dar acolo a avut si netul un rol important.
    anyway, replay-ul din grupa 2 este la mine pe storefront daca intereseaza pe cineva sa faca poze, filme etc.

3. #343 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    la prima busitura chiar nu aveam nici o treaba ,imi vedeam de trasa.La a doua intradevar am gresit ca nu m-am uitat in spate,nu aveam de ce sa ii cedez pozitia pentru ca era deja cu o tura sau doua in fata mea.

Eu ce sa mai zic ca inca din a doua curba din primul lap mi-a distrus cineva spatele plus diferentialul.
    Deci sa inteleg ca eu sunt singurul care din trei curse am iesit pe traseu fara sa ma asigur,ca vad ca sunt singurul caruia i s-au luat toate punctele.
    Mai bine renuntam la cursa chiar dupa primul lap,oricum era evidend ca nu mai am nici o sansa.Acu ca nu am luat chiar nici un punct,chiar am stat degeaba 50 lapuri.

Face-ti ce vreti.
    Anyway ma compensez cu bucuria ca am reusit si am terminat Forza 2 complet.1000G

4. #344 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca si eu am atins un pic pe cineva... dar nu mai tin minte, cred ca n-a fost ceva grav. Oricum, daca se considera ca am gresit, tzoc poc, sa mi se taie punctele. Eu insa ca incepator recunosc ca joc cu vedere din exterior, si daca m-as mai uita si in oglinda, as fi killer-ul curselor, nu alta

Apropos, la vederea din exterior nu exista posibilitatea de activare a unei oglinzi sau vedere in spate or something ?

5. #345 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    @Pisboy, problema nu se pune daca ai fost sau nu singurul. V-am rugat, daca aveti ceva de raportat, faceti-o. Eu nu am timpul necesar sa reurmaresc ambele curse, sa urmaresc fiecare participant in parte pentru a face politie. In cazul tau a fost un incident raportat, s-au luat masuri. Daca tu esti depasit cu o tura, se considera, ca in realitate, ca ai steagul, deci nu trebuie sa incomodezi pe cel ce vine din spate si trebuie sa-i lasi locul.

Daca ai incidente de raportat, te rog fa-o. Eventual poti posta filmulet, asa cum a facut Enthroll, pentru ca FM3 permite. Ai fost penalizat pentru ca ai gresit.

6. #346 SP
    Junior Member fflloorryynn82's Avatar
    fa si tu un rezumat al cursei Grey sa vada baietii ca benzina sa scumpit...................

7. #347 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Intra cineva weekend-ul asta la un antrenament pe Road America ?

8. #348 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DannY67 View Post
    Intra cineva weekend-ul asta la un antrenament pe Road America ?
    Mai, in weekendul asta e antrenament la mici si bere... lasa Dzeului jocurile ca dauneaza grav sanatatii...

9. #349 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Daaa ..... sa vezi ce mici si bere imi dau ai mei peste cap
    La 15-16 ani ai mei nu prea merge

--- > Decat noaptea pe furis
    (''dormind la prieteni'')

10. #350 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    What??! Parca ar fi zis MonkY ca se strang toti la un joint, nu la un gratar. lol

11. #351 SP
    Member poolonik's Avatar
    de vreo 3 zile e haos pe serverele de forza3 ,lag la greu deconectari in masa, dispar grupuri de jucatori iar dupa cateva secunde reapar.Este posibil sa se repete povestea din turul precedent.

12. #352 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Nu exista servere dedicate pentru curse, probleme sunt de la host ori Live.

13. #353 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Nu exista servere dedicate pentru curse, probleme sunt de la host ori Live.
    Sambata trecuta au fost probleme din cauza celor de la Turn 10. Nici macar serverul de upload nu functiona. Problemele sunt numai la Forza. Daca era ceva legat de Live, apareau si la alte jocuri.

14. #354 SP
    Din moment ce nu exista server dedicat ce probleme sa fie? Ce legatura are serverul de upload cu cursa in sine?

15. #355 SP
    Pai am luat-o si eu logic. Cei care au picat in ambele curse nu au avut nici cea mai mica problema de live. Nu au fost deconectati de pe live ci doar din cursa. Si nu am spus ca serverul de upload are legatura cu asta ci doar ca si ala a fost picat in acea zi. Jocul are servere dedicate si host controlled, la fel ca la Halo 3.

16. #356 SP
    Man ai inteles gresit pentru cursa in sine nu are, decat pentru matchmaking la fel si Halo din cate stiu, de fapt majoritatea exclusivelor de 360 sunt P2P (daca nu toate, nu am stat sa le despic in 4). Asta e, nici Live nu e perfect desi platesti pentru el, altfel ramane host-ul de injurat

Uite dovada aici.

Host-ul poate sa nu aiba nicio problema cu netul, conteaza peering-ul dintre el si restul.

17. #357 SP
    altfel ramane host-ul de injurat
    Greyhound

18. #358 SP
    Admin MonkY's Avatar
    altfel ramane host-ul de injurat
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Greyhound
    Daaaa... el si cu mine. Stiam eu ca veti gasi "vinovatii"
    Eu unul am RDS fiberlink... nu pot sa zic ca e o minune de net, insa merge super ok. Aproape ca nu mai stiu ce sunt caderile si deconectarile. Iar cine nu are peering cu RDS, pai sa-mi fie iertat, dar sa-si ia altceva sau sa faca scandal la ISP.

P.S. Pana la cursa trecuta, de cate ori am fost peering nu au fost issues... deci tin sa cred ca tot de la ei e o buba. In plus, eu am niste softulete care fac niste verificari non-stop pe niste servere, si nu au picat, nu s-au deconectat.... Nu mai zic ca routerul are 60 days connection uptime, so...

19. #359 SP
    Hahahaha. Pai amandoi aveti RDS.

20. #360 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Hahahaha. Pai amandoi aveti RDS.
    Pai ia sa faca cineva cu UPS sau Clicknet...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 36 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast