???? Asta-i culmea.....sincerAsta de unde ai mai scoso
Nici macar nu am intrat la aspiratie
Polonik era cu mult in fata ...... Doar atat am zis: ,,Hai mai Polonik ce faci ca mai am un pic si te ajung'' ... Acum de unde ai scos tu faza aia cu aspiratia numa tu sti
Peace.... LE: Acum am vazut
I-am zis eu lui Poloonik sa se dea deoparte ?
![]()

Asta de unde ai mai scoso
Nici macar nu am intrat la aspiratie
Peace.... LE: Acum am vazut

, Florynd
, AdrianPoenaru
si pe langa podium am fost eu (cautam niste chishtoace
).
... Oricum am impresia ca masina mea are ceva gen limitator or something. Cel mai bun exemplu: Eram in spatele lui Adrian, si l-am vazut iesind pe gazon intr-o curba... a revenit pe langa mine, si cu toate ca eu mi-am pastrat trasa si nu am iesit deloc pe aratura... a accelerat si trecut pe langa mine as it never happened 
Totusi inca astept un raspuns de la Dj Mo. Nu e prima oara cand face acest lucru.La Road America (parca) i-am spus in GLUMA ca mi-a taiat fata (nu am zis Nimic mai mult) si dupa aceea s-a dus la Grey si a inceput sa-i zica, ca cica eu am pierdut 2 pozitii din cauza lui si.....Nare rost sa dezgropam mortii, desi am facuto deja. Tind sa cred ca are ceva cu mine desi nu i-am facut absolut nimic. Asa si sper ca nu din cauza mea nu ai aparut la cursa ca io ma retrag atunci

Nu vreau sa se retraga si nici sa fiu certat cu el. Insa daca se retrage el, sunt si eu Out. Asta ca sa nu creada ca imi face o bucurie

Bookmarks