Nu mai fac nimic. Daca imi iesea bine o faceam. Mo, am impresia ca si in alte locuri te penalizeaza, cum ar fi primul viraj la dreapta dupa prima linie dreapta. Mi s-a intamplat mie.
Nu mai fac nimic. Daca imi iesea bine o faceam. Mo, am impresia ca si in alte locuri te penalizeaza, cum ar fi primul viraj la dreapta dupa prima linie dreapta. Mi s-a intamplat mie.
Si acolo penalizeaza, dar inca nu mi-am dat seama de ce. M-am trezit penalizat fara sa calc vreun vibrator. Cred ca din cauza ca se numeste sicana Playstation. lol
Ne adunam si noi mai multi pentru un antrenament?
Ieri am fost toata ziua plecat in Bucuresti si n'am putut sa intru. Tin sa va spun ca pentru a circula in orasu asta, iti trebe de 2 ori mai mult talent decat la Forza si o duzina de nervi. Circulatia este infernala si multi soferi nu au nici cel mai mic bun simt.Si eu ma plangeam de circulatia din Sibiu
Sent from my Phone
![]()
Dupa o saptamana de nervi ieri am reusit sa termin un lap fara sa fiu penalizat.Deja vroiam sa ma las pagubas.
Eu in fiecare zi in intervalul orar 18-22 nu pot juca decat printre "picaturi" ,asta ca sa stiti de ce cateodata intru in cursa dar nu o pot duce pana la capat.
Stai linistit polonicule, tu, spre deosebire de astia cu gura mare de pe-aici, macar ai intrat la joc![]()
Din pacate, a sosit si pentru mine momentul sa ratez o cursa, weekend-ul asta... Daca totusi voi reusi sa ajung, sunt foarte punctual, nu va trebui sa astepte nimeni dupa mine.
Ce crezi, Maestre, ca-s atat de usor de influentat?! Vocile din capul meu m-au asigurat ca am un psihic solid si stabil, asa ca...![]()
In plus, daca eu par "invins" psihologic, domnul din atasament cum e?!Vedeti cum reuseste sa alerge el pe Road America chiar si-n Splinter Cell??
Am reusit sa scot un 03:51:yzx dar tras de par, cu penalizare inca de la inceput ,cum vine asta nu stiu.
imi pare rau dar nu voi putea participa nici la etapa asta...
nu va putei imagina frustrarea.. in loc sa alerg pe La Sarthe cu voi, ma duc sa o cina cu niste clienti. big fun.
deci nici la calificari nu va mai deranjez.
have fun !
Va anunt cu parere de rau ca ieri data de 01/07/2010 mi-a expirat Xbox Live GOLD si nu mai pot juca online absolut nimic. Asta e.
Imi trebuie neaparat un Setup
Se pare ca Setup'ul meu default se cam ''ineaca'' pe circuite de Le Mans![]()
Poate sa ma ajute cineva? Grey?![]()
Greyhound daca nu iti vine sa crezi sau zici ca mint uitate la gamertag. Eu nu am salarul tau ca sa platesc live`ul la timp.
By GreyhounD in forum Hot Story
By istrategie in forum Hot Story
By Dj Mo in forum Hot Story
By Dj Mo in forum Hot Story
Bookmarks