Am vazut iar reluarea si am observat ca Axel are alte jante. Din pacate Axel, esti descalificat la aceasta cursa si la urmatoarea abatere, eliminat.
Am vazut iar reluarea si am observat ca Axel are alte jante. Din pacate Axel, esti descalificat la aceasta cursa si la urmatoarea abatere, eliminat.
Mda,vad ca grupa a II-a nu prea este bagata in seamao sa zica lumea lumea ca noi am pus clasamentul ala din oficiu , dar nu bre am "alergat" si noi, am transpirat ,am avut emotii.......
"Astia mici", au chef de glume, chiar daca nu e 1 Aprilie. Ma uitam la ce a scris Mo, nici nu era postu lui acolo din ce imi aminteam eu. Oricum, m-a facut sa intru in forza si sa ma uit de cateva ori bune la jante. Eram pregatit sa contracarez cu poze
.
Master Grey... nu ar fi bine ca in primul post al threadului sa avem si noi tot regulamentul si ordinea curselor (nu aranjate alfabetic) ? Eu de exp. ma uit ca zapacitul sa vad pe ce traseu, mai caut 2-3 pagini sa dau si de regulament... Prea complex nene, nu ma mai joc![]()
Greu ... al treilea post ia vezi ce zice.
http://www.consolegames.ro/forum/f59...ip/#post301655
Si cine ne optimizeaza si la astia mai amarati setarile pt. Mazda Laguna Seca ? Nu de alta, dar la mine echipa si-a cam dat demisia... zic merci ca are cine sa-mi faca refill la pitstop![]()
Pai daca intri pe storefront, vei vedea ca eu am pus setupul meu, asa cum am facut-o si la Road Atlanta. Cui ii foloseste, sa-l ia.
Bookmarks