hey dudes! in weekend-ul acesta e 24 Hours of LeMans, nu? transmisie pe Eurosport (si in HD) din cate am vazut.
hey dudes! in weekend-ul acesta e 24 Hours of LeMans, nu? transmisie pe Eurosport (si in HD) din cate am vazut.
Sa inteleg ca de acest aspect nu se tine cont? fara suparare dar sunt cativa care nu au jantele de la TSW si au participat in cursa trecuta, a fost singura reluare pe care am salvat-o din toate cursele de pana acum, nu stiu in celelalte curse ce jante au avut. Asa fara jantele de la TSW iti cauti setup pe storefront si ii dai bice pe circuit.
Nu mai cauta nod in papura carcotasule, sunt 5 jante care scad cu fix 5kg greutatea masinii, la fel ca cele de la TSW. Se poate alege oricare dintre ele, nu exista spor de performanta. Asa cum este construita masina acum, este maxim ce se poate scoate din ea. Restul tine de "tuning setup" si de valentele de pilot are fiecaruia.
poloonik![]()
Chiar foarte frumoasa si destul de competitiva cursa.... Rezumatul e foarte bun si ai pus accentul pe tot ce trebuiaBravo !
P.S: La urmatoarea cursa o sa intru si eu cu manual sapai o sa va stric duetul ala din fata![]()
Imi trebuie cutie manuala si foarte mult antrenament![]()
Pe Sebring nu am exersat deloc, decat sambata inaintea calificarilor si totusi am luat locul 4. Iar pe Silverstone am exersat foarte mult si am terminat cursa cu cutia manuala la 6 sec. in spatele tauSti tu Grey ca intr-o zi visele devin realitate
![]()
Stii tu cum este vorba aia, a la Fast and Furious: Nu conteaza ca termini cu 6 secunde sau 6 minute in fata cuiva. Conteaza ca esti castigator.
Am glumit si eu un pic. Stiu ca sunteti cei mai buni .... am zis ca poate intru si eu acolo in fata si facem un Trio![]()
Cat despre respectat o sa-i respect pentru ca pana la urma nu conteaza locul pe care termini ci faptul cum te-ai comportat in cursaTu m-ai invatat
![]()
P.S: Asa se intampla daca in timp ce esti in cursa vorbesti la telefon si mama iti sterge praful din fata Tv-ului![]()
![]()
Nu ma consider "cel mai bun", nici macar "bun". Clasamentul general dovedeste aceasta afirmatie. Sau poate nu ai facut referire la mine. Eh, m-am simtit si eu bine o secunda.![]()
lol Ma refeream la Grey si Floryn82![]()
Nu fi si tu asa de modest. Daca ti-ai da si tu un pic mai mult interes si nu ai mai ''chiulii'' de la curse ai fi printre cei mai buni. Si apropo, clasamentul general nu spune nimicaAsa si eu ar fi trebuit sa fiu pe locul 2 daca as fi participat la prima cursa...
And Mo, Shut Up ! Toata lumea stie ca esti the Best![]()
Nu ma mai joc nene... pe mine nu ma lauda nimeni ? Pai, cine mai reuseste ca mine sa se califice de fiecare data pe primul loc (din coada) ? Trebuie ceva talent pentru asa ceva...![]()
Adevarul asta e, fara antrenament mai greu faci fata. Campionatul trecut mai faceam niste ture inainte de cursa, acum nu prea s-a mai intamplat. Mai imi bagam si mainile pe la motor, acum la fel, am schimbat cate ceva la cutie si am umblat la downforce dar degeaba, imediat am pus setup-u default.
Oricum, pana la final mai e cale lunga, am alergat doar pe 6 circuite si mai sunt inca 9 daca nu ma insel. Pana si Dark are sanse la podium![]()
As vrea sa particip si eu weekendul asta la o cursa, insa trebuie sa fi participat si inainte ? Vreau sa ma bucur de cele 20 de zile de Live care inca mi-au ramas.
Ia cauta prin primele posturi si vezi care-i treaba cu acest "campionat". Inscrierile s-au terminat demult si ne trebuie oameni care sa inceapa si sa duca la sfarsit acest concurs. Sunt destule jocuri pe Live care sa te faca sa te "bucuri" de 20 de zile gratis.
@Danny: Tu te tii de glume cu noi, ha?![]()
Bookmarks