Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Votati masina campionatului

Voters
66. You may not vote on this poll
  • #62 Risi Competizione F430 GT

8 12.12%
  • Ford GT

12 18.18%
  • #126 Team Zakspeed Viper GTS-R

2 3.03%
  • #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3-RSR

20 30.30%
  • #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2

24 36.36%
Page 25 of 36 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 707

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

1. #481 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    hey dudes! in weekend-ul acesta e 24 Hours of LeMans, nu? transmisie pe Eurosport (si in HD) din cate am vazut.

2. #482 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    ...
    Va reamintesc cateva reguli:

1. Masina: PI 794, jante - primul set de la TSW.
    ....
    Sa inteleg ca de acest aspect nu se tine cont? fara suparare dar sunt cativa care nu au jantele de la TSW si au participat in cursa trecuta, a fost singura reluare pe care am salvat-o din toate cursele de pana acum, nu stiu in celelalte curse ce jante au avut. Asa fara jantele de la TSW iti cauti setup pe storefront si ii dai bice pe circuit.

3. #483 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nu mai cauta nod in papura carcotasule, sunt 5 jante care scad cu fix 5kg greutatea masinii, la fel ca cele de la TSW. Se poate alege oricare dintre ele, nu exista spor de performanta. Asa cum este construita masina acum, este maxim ce se poate scoate din ea. Restul tine de "tuning setup" si de valentele de pilot are fiecaruia.

4. #484 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Nu mai cauta nod in papura carcotasule, sunt 5 jante care scad cu fix 5kg greutatea masinii, la fel ca cele de la TSW. Se poate alege oricare dintre ele, nu exista spor de performanta. Asa cum este construita masina acum, este maxim ce se poate scoate din ea. Restul tine de "tuning setup" si de valentele de pilot are fiecaruia.
    Ok, atunci nu cred ca era relevanta faza cu jantele de la TSW si imi pare rau ca am aflat abia acum.

LE: si nu caut nod in papura, pur si simplu era o nota din regulament de care nu s-a tinut cont.

5. #485 SP
    Reluare pentru grupa 1:

Thanks Mo.

6. #486 SP
    Diesel k1du's Avatar
    A cui e masina cu Bergenbier?

7. #487 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    poloonik

Chiar foarte frumoasa si destul de competitiva cursa.... Rezumatul e foarte bun si ai pus accentul pe tot ce trebuia Bravo !

P.S: La urmatoarea cursa o sa intru si eu cu manual sapai o sa va stric duetul ala din fata

8. #488 SP
    Viseaza in continuare, iti trebuie ceva mai mult decat cutie manuala

9. #489 SP
    Imi trebuie cutie manuala si foarte mult antrenament

Pe Sebring nu am exersat deloc, decat sambata inaintea calificarilor si totusi am luat locul 4. Iar pe Silverstone am exersat foarte mult si am terminat cursa cu cutia manuala la 6 sec. in spatele tau Sti tu Grey ca intr-o zi visele devin realitate

10. #490 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Stii tu cum este vorba aia, a la Fast and Furious: Nu conteaza ca termini cu 6 secunde sau 6 minute in fata cuiva. Conteaza ca esti castigator.

11. #491 SP
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Imi trebuie cutie manuala si foarte mult antrenament

Pe Sebring nu am exersat deloc, decat sambata inaintea calificarilor si totusi am luat locul 4. Iar pe Silverstone am exersat foarte mult si am terminat cursa cu cutia manuala la 6 sec. in spatele tau Sti tu Grey ca intr-o zi visele devin realitate
    Foarte bine, antreneaza-te cat mai mult, nu ma deranjeaza competitia. Cine e mai bun castiga. Dar nu uita sa-ti respecti si adversarii, pentru ca de la ei inveti

P.S.: Te-ai gandit ca ai luat locul 4 pentru ca nimeni nu s-a antrenat ?

12. #492 SP
    Am glumit si eu un pic. Stiu ca sunteti cei mai buni .... am zis ca poate intru si eu acolo in fata si facem un Trio
    Cat despre respectat o sa-i respect pentru ca pana la urma nu conteaza locul pe care termini ci faptul cum te-ai comportat in cursa Tu m-ai invatat

P.S: Asa se intampla daca in timp ce esti in cursa vorbesti la telefon si mama iti sterge praful din fata Tv-ului

13. #493 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu ma consider "cel mai bun", nici macar "bun". Clasamentul general dovedeste aceasta afirmatie. Sau poate nu ai facut referire la mine. Eh, m-am simtit si eu bine o secunda.

14. #494 SP
    lol Ma refeream la Grey si Floryn82

Nu fi si tu asa de modest. Daca ti-ai da si tu un pic mai mult interes si nu ai mai ''chiulii'' de la curse ai fi printre cei mai buni. Si apropo, clasamentul general nu spune nimica Asa si eu ar fi trebuit sa fiu pe locul 2 daca as fi participat la prima cursa...

And Mo, Shut Up ! Toata lumea stie ca esti the Best

15. #495 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu ma mai joc nene... pe mine nu ma lauda nimeni ? Pai, cine mai reuseste ca mine sa se califice de fiecare data pe primul loc (din coada) ? Trebuie ceva talent pentru asa ceva...

16. #496 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Adevarul asta e, fara antrenament mai greu faci fata. Campionatul trecut mai faceam niste ture inainte de cursa, acum nu prea s-a mai intamplat. Mai imi bagam si mainile pe la motor , acum la fel, am schimbat cate ceva la cutie si am umblat la downforce dar degeaba, imediat am pus setup-u default.

Oricum, pana la final mai e cale lunga, am alergat doar pe 6 circuite si mai sunt inca 9 daca nu ma insel. Pana si Dark are sanse la podium

17. #497 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    As vrea sa particip si eu weekendul asta la o cursa, insa trebuie sa fi participat si inainte ? Vreau sa ma bucur de cele 20 de zile de Live care inca mi-au ramas .

18. #498 SP
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    As vrea sa particip si eu weekendul asta la o cursa, insa trebuie sa fi participat si inainte ? Vreau sa ma bucur de cele 20 de zile de Live care inca mi-au ramas .
    Ia cauta prin primele posturi si vezi care-i treaba cu acest "campionat". Inscrierile s-au terminat demult si ne trebuie oameni care sa inceapa si sa duca la sfarsit acest concurs. Sunt destule jocuri pe Live care sa te faca sa te "bucuri" de 20 de zile gratis.

@Danny: Tu te tii de glume cu noi, ha?

19. #499 SP
    Fi si tu mai explicit, la care glume mai exact te referi ?

20. #500 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Ia cauta prin primele posturi si vezi care-i treaba cu acest "campionat". Inscrierile s-au terminat demult si ne trebuie oameni care sa inceapa si sa duca la sfarsit acest concurs. Sunt destule jocuri pe Live care sa te faca sa te "bucuri" de 20 de zile gratis.
    Am crezut ca sunt curse organizate la sfarsitul fiecarei saptamani, unde se poate inscrie cine poate si are timp. Nu am nicio vina daca prin primele posturi nu sunt informatii concrete.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 36 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast