Din cate stiu eu, pentru etapa urmatoare suntem fix 9. Deci in grupa a doua 1 singur om.
Din cate stiu eu, pentru etapa urmatoare suntem fix 9. Deci in grupa a doua 1 singur om.
Greyhound![]()
![]()
PS: Guys, daca nu ajung pana sambata in Romania am sa rog unul din organizatori sa fie bland cu mine si sa ma califice Duminica dupa ora 12![]()
Thx.
Nu am cum sa ajung la cursa in weekend, poate decat daca o sa am un net de mare viteza si un TV in camping.
Nu pot sa ajung astazi, daca este posibil sa ma califice cineva maine intre 12-14 ar fi perfect![]()
Din pacate trebuie sa plec, ajung inapoi in jurul orei 14. Daca mai este cineva cu rabdare la ora respectiva, e-n regula, daca nu - maine plec ultimul. Si asa incurc mai putin daca plec de pe ultimul loc![]()
Mai mai... O intarziat saracii oameni si ei odata si le sariti in cap lol![]()
Eu am fost calificat de Dj Mo si cand am gatat am vazut ca intrase si Greyhound![]()
Si eu care credeam ca vad niste timpi postati pe aici
Am dat si de net, televizoare garla, imi vine sa ma dau cu capul de peretiDiseara vreau sa vad mare imbulzeala la start si in primul viraj DNF toti
. Hai bafta la cursa!
![]()
Grila de start pentru diseara este urmatoarea:
Greyhound2k7 01:44.496 Vagab0ne 01:44.648 DANY67 01:45.634 DarkMatinee 01:47.013 poolonik 01:47.417 ffocus2008 01:47.704 I Dj Mo I 01:48.666 AdrianPoenaru 01:51.893 Alfamonk DNQ Florynd DNQ Enthroll DNQ Axeaxel DNQ
---------- Post added 15-08-2010 at 10:38 PM ----------
Ordinea finala de pe Catalunya:
DANY67 locul 1 Greyhound2k7 locul 2 ffocus2008 locul 3 poolonik locul 4 DarkMatinee locul 5 AdrianPoenaru locul 6 Alfamonk locul 7 Vagab0ne locul 8 Florynd DNF Enthroll DNF Axeaxel DNF I Dj Mo I DNF
Clasamentul general se prezinta astfel:
Greyhound2k7 210 puncte DANY67 162 puncte Axeaxel 157 puncte Vagab0ne 156 puncte poolonik 120 puncte Alfamonk 101 puncte ffocus2008 94 puncte I Dj Mo I 88 puncte AdrianPoenaru 84 puncte Enthroll 83 puncte DarkMatinee 78 puncte Florynd 46 puncte
Ce cursa plina de evenimente.
Felicitari tuturor, dar in special lui Adrian pentru ca m-a tinut in priza toata cursa.Cu 4 ture inainte de finish eram resemnat cu locul 6.
![]()
Bravo baieti, data viitoare o sa fiu si eu prezent, o singura cursa am lipsit si imi pare atat de rau:zombieright_
Ok. Sunt acuma online si nu vad nici un organizator![]()
Eu unul trebuie sa plec si nu CRED ca voi ajunge decat diseara. Daca se poate sa ma calificati diseara sau maine tot pe la ora asta. Multumesc![]()
Bookmarks