Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Votati masina campionatului

Voters
66. You may not vote on this poll
  • #62 Risi Competizione F430 GT

8 12.12%
  • Ford GT

12 18.18%
  • #126 Team Zakspeed Viper GTS-R

2 3.03%
  • #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3-RSR

20 30.30%
  • #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2

24 36.36%
Page 7 of 36 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 707

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

1. #121 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thx Grey pentru intelegere... scuze ca am ajuns asa tarziu. Eu am participat cu masina asa cum am primit-o (schimbat doar un pic vopseaua)... Trebuia sa o si tunez ?

2. #122 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Bun. Oficial avem si rusinea acestui campionat. Titlul ii este acordat lui England.

3. #123 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Thx Grey pentru intelegere... scuze ca am ajuns asa tarziu. Eu am participat cu masina asa cum am primit-o (schimbat doar un pic vopseaua)... Trebuia sa o si tunez ?
    Nu e nicio problema sa se intarzie la calificari, atata timp cat suntem anuntati si stim cum sta situatia.
    E aiurea sa tii tot clasamentul pe loc pentru ca nu stii daca un participant mai vine sau nu.

Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Bun. Oficial avem si rusinea acestui campionat. Titlul ii este acordat lui England.
    Da, s-a inscris ca sa puna jocul la vanzare. Probabil va fi urmat de broberte, despre care in continuare nu stim absolut nimic.

4. #124 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cine nu e serios... out si adios. Propun chiar un nou tip de BAN, pentru neseriozitate...
    P.S. Se pare ca nu ma descurc bine in situatii de stress. Am scos timp mai bun la practice decat la calificari. Asta spune totul despre stilul meu de

5. #125 SP
    Toti am dat-o in bara la calificari. Pe Grey l-au deranjat mustele din casca lui Sacaluka, mie mi-a facut figuri inima, lui Axel i-a scapat masina.

6. #126 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Same here. Cu jumatate de secunda mai prost.

7. #127 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Pai la tine cantareste mult steagul ala UK.

8. #128 SP
    Incerc sa ma pun bine cu Sacaluka, ce stii tu?

9. #129 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cu doua... dar dau vina pe copilot, desi era super tare. Ma bufnea rasul cand auzeam "Hai iubi baga tare ca vine linie dreapta !"

10. #130 SP
    Incerc sa ma pun bine cu Sacaluka, ce stii tu?
    Pai vezi ca Sacaluka este in tara de ceva timp.

11. #131 SP
    Ah, damn. Atunci UK pentru Mclaren la care alearga Hamilton si Button ... not. lol

12. #132 SP
    Member raptorscream's Avatar
    io am iesit cu juma de sec mai bine decat de dimineata cand am facut o mica incalzire , oi fi "exceptia de la regula"?

13. #133 SP
    Veniti la o simulare pentru ziua de maine? Ca sa va aratam si cum este cu grila de start.

14. #134 SP
    Member raptorscream's Avatar
    simulare de 1 ora ? (mi'am calculat in functie de timp cat o sa imi ia cursa ), io mai verific liveu ocazional si daca sunteti intru

15. #135 SP
    Chiar as vrea sa vin, dar trebuie sa plec. Sorry.

16. #136 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Imi pare rau daca am deranjat pe careva. Daca am deranjat trebuia sa`mi spuneti si ieseam din cursa. Cat a fost Grey la calificare eu am avut mic`ul pe mute. Asta e

17. #137 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Cine nu e serios... out si adios. Propun chiar un nou tip de BAN, pentru neseriozitate...
    P.S. Se pare ca nu ma descurc bine in situatii de stress. Am scos timp mai bun la practice decat la calificari. Asta spune totul despre stilul meu de
    Si eu am facut la fel... am scos cu 0.770 mai bun timp la antrenamente.

18. #138 SP
    Member poolonik's Avatar
    Nimic nimic nu se aude cu clasamentul ?? sunt curios daca exista cineva mai slab ca mine, oricum ma consolez cu gandul ca trebuie sa fie cineva care sa ii incurce pe ceilalti .Simularea se mai face ?

19. #139 SP
    Simularea s-a facut ieri dupa-amiaza.

20. #140 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by poolonik View Post
    Nimic nimic nu se aude cu clasamentul ?? sunt curios daca exista cineva mai slab ca mine, oricum ma consolez cu gandul ca trebuie sa fie cineva care sa ii incurce pe ceilalti .
    Asteptam sa se califice toti... si sa vedem cine nu se prezinta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 36 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast