Nume: Stanescu
Prenume: Mihai Florin
XBL: MihaY10
AndRewqp ti-am dat PM cu cele necesare![]()
Nu uitati ! Mai aveti o zi si jumatate sa va inscrieti ! Retineti totusi , ca daca nu se inscriu 32 , se vor lua primii 16 inscrisi deoarece acest turneu se va desfasura pe sistemul piramidal .
@AndRewqp Si eu ti-am dat PM cu datele necesare dar vad ca nu m-ai trecut pe lista.L-ai primit?
Eu propun sa mai amanam 1 zi - 2 finalul inscrierilor pt a putea face nrul scontat, sau mai bine (din punctul meu de vedere) sa facem un sistem cu grupe, dupa care knockout. Ar fi pacat sa nu joace 10 oameni doritori in turneu pt ca ar mai fi nevoie de 6, sau kiar mai multi pt mai putini.....
Din punctul meu de vedere , tocmai asta am incercat sa evitam ... Grupele . Pentru ca dureaza prea mult iar acest Turneu nu-si propune asta..
E adevarat ca eu nu am mai participat niciodata la vreun turneu, dar eu imi imaginam ca putem masa grupele sa se joace in 3-4 zile. Si nu mi se parea mult....
---------- Post added 14-08-2010 at 05:58 PM ----------
Cat de greu poate sa fie sa t int cu 3 oameni online? Se poate face chiar si intr-o zi....Dar hai sa zicem 3.
Scriu acest mesaj cu litere mari doar pt ca nu inteleg de ce mai devreme am fost putzin atentionat.
Prietene dictator, ti-am citit regulile si cred eu ca le-am inteles. Nu sunt sigur ca tu esti in totala comuniune cu vorbele pe care le folosesti in scris, deoarece nicaieri nu este mentionat ca nu am voie sa vin cu o propunere (asta avand in vedere ca, la momentul respectiv, eu precum ink 8 alti useri doritori nu faceam parte din campionat, pt ca nu ne incadram in reguli).
Ink o data, pt. A ma face sigur inteles, nu ti-am incalcat nicio regula, doar am venit cu o propunere si intelegeam daca era respinsa. doar ca, sincer, prefer un sistem de campinat non-dictatorial, in care pot sa vorbesc (asta avand in vedere ca nu am incalcat nicio lege scrisa).
Tin sa urez succes celor 16 participanti admisi! doar mult noroc!
---------- Post added 14-08-2010 at 08:29 PM ----------
--- Nu stiam ca e corectat automat caps-lock-ul---
Pai....a cui este vina ca tu te trezesti sa te inscri dupa 2 zile 3 de la anuntarea turneului?
Eu unul intru periodic pe console sa vad stiri despre jocuri si am vazut si anuntul despre turneu,nu e vina noastra ca nu se inscriu 32 de jucatori ...eu unul nu asi fi deacord sa astept inca spemii de zile ca nu poti tu sa joci in turneu....
Cred ca aveti o probelma de intelegere. Eu unul nici nu mai vreau sa particip la asa ceva.
A fost doar o sugestie. Si nu am inteles de ce am fost avertizat ca trebuia sa ma gandesc inainte sa ma inscriu, citind regulile. Oricum. Chiar si daca eram in primii 16, tot aveam o propunere de gen, pentru ca asa mi se parea normal. Sa participe toti. Nu sunt adeptul certurilor pe net. Si vad ca voi asa o percepeti. Macar eu nu o sa o continui. Nu ca nu as avea argumente, doar pt ca nu vad rostul. Imi caut un psihiatru. Inca am parerea ca este o comunitate prietenoasa si nu am sa intru in vreun conflict. Tray, sper ca pe viitor, parerile despre sanatatea mea mintala precara sa devina efemere si sa nu mai apara pe vreun forum. Voi consulta o parere specializata. Iti multumesc.![]()
Bookmarks