Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 17 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 338

Thread: ConsoleGames.ro - Turneu Fifa 10 (PS3 & Xbox360)

1. #61 SP
    Member MihaY's Avatar
    Nume: Stanescu
    Prenume: Mihai Florin
    XBL: MihaY10

2. #62 SP
    Member slabunator's Avatar
    Slabu Alex
    PSN id: jackrayden

3. #63 SP
    Junior Member Sin3D's Avatar
    AndRewqp ti-am dat PM cu cele necesare

4. #64 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Nu uitati ! Mai aveti o zi si jumatate sa va inscrieti ! Retineti totusi , ca daca nu se inscriu 32 , se vor lua primii 16 inscrisi deoarece acest turneu se va desfasura pe sistemul piramidal .

5. #65 SP
    Junior Member uzuma91's Avatar

anscrieri

nume: iftode liviu

psn:uzuma91

6. #66 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Sin3D View Post
    AndRewqp ti-am dat PM cu cele necesare
    nu am primit niciun PM.

7. #67 SP
    Member MihaY's Avatar
    @AndRewqp Si eu ti-am dat PM cu datele necesare dar vad ca nu m-ai trecut pe lista.L-ai primit?

8. #68 SP
    Quote Originally Posted by MihaY View Post
    @AndRewqp Si eu ti-am dat PM cu datele necesare dar vad ca nu m-ai trecut pe lista.L-ai primit?
    cei care au primit thanks de la mine, inseamna ca sunt trecuti pe lista, insa update-ul cu lista cu participanti se face mai rar.

9. #69 SP
    Banned sickchild's Avatar
    nume : Marinescu Adrian
    PSN sickchild69

10. #70 SP
    au mai ramas 9 locuri pentru PS3 si 5 pentru Xbox 360.

11. #71 SP
    Junior Member Sin3D's Avatar
    Nume: Bălan
    Prenume: Denis
    PSN ID: Klax187

12. #72 SP
    Junior Member djxilaa's Avatar
    nume Torica
    prenume Silviu
    PSN Djxilaa

13. #73 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Eu propun sa mai amanam 1 zi - 2 finalul inscrierilor pt a putea face nrul scontat, sau mai bine (din punctul meu de vedere) sa facem un sistem cu grupe, dupa care knockout. Ar fi pacat sa nu joace 10 oameni doritori in turneu pt ca ar mai fi nevoie de 6, sau kiar mai multi pt mai putini.....

14. #74 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Din punctul meu de vedere , tocmai asta am incercat sa evitam ... Grupele . Pentru ca dureaza prea mult iar acest Turneu nu-si propune asta..

15. #75 SP
    E adevarat ca eu nu am mai participat niciodata la vreun turneu, dar eu imi imaginam ca putem masa grupele sa se joace in 3-4 zile. Si nu mi se parea mult....

---------- Post added 14-08-2010 at 05:58 PM ----------

Cat de greu poate sa fie sa t int cu 3 oameni online? Se poate face chiar si intr-o zi....Dar hai sa zicem 3.

16. #76 SP
    Quote Originally Posted by leo_cosmin View Post
    E adevarat ca eu nu am mai participat niciodata la vreun turneu, dar eu imi imaginam ca putem masa grupele sa se joace in 3-4 zile. Si nu mi se parea mult....

---------- Post added 14-08-2010 at 05:58 PM ----------

Cat de greu poate sa fie sa t int cu 3 oameni online? Se poate face chiar si intr-o zi....Dar hai sa zicem 3.
    regulile sunt pe prima pagina, am vrut sa incercam ceva nou de data asta. primul lucru pe care v-am rugat a fost sa cititi regulile si DOAR daca sunteti de acord sa va inscrieti.

17. #77 SP
    Scriu acest mesaj cu litere mari doar pt ca nu inteleg de ce mai devreme am fost putzin atentionat.
    Prietene dictator, ti-am citit regulile si cred eu ca le-am inteles. Nu sunt sigur ca tu esti in totala comuniune cu vorbele pe care le folosesti in scris, deoarece nicaieri nu este mentionat ca nu am voie sa vin cu o propunere (asta avand in vedere ca, la momentul respectiv, eu precum ink 8 alti useri doritori nu faceam parte din campionat, pt ca nu ne incadram in reguli).
    Ink o data, pt. A ma face sigur inteles, nu ti-am incalcat nicio regula, doar am venit cu o propunere si intelegeam daca era respinsa. doar ca, sincer, prefer un sistem de campinat non-dictatorial, in care pot sa vorbesc (asta avand in vedere ca nu am incalcat nicio lege scrisa).
    Tin sa urez succes celor 16 participanti admisi! doar mult noroc!

---------- Post added 14-08-2010 at 08:29 PM ----------

--- Nu stiam ca e corectat automat caps-lock-ul ---

18. #78 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Scriu acest mesaj cu litere mari doar pt ca nu inteleg de ce mai devreme am fost putzin atentionat.
    Prietene dictator, ti-am citit regulile si cred eu ca le-am inteles. Nu sunt sigur ca tu esti in totala comuniune cu vorbele pe care le folosesti in scris, deoarece nicaieri nu este mentionat ca nu am voie sa vin cu o propunere (asta avand in vedere ca, la momentul respectiv, eu precum ink 8 alti useri doritori nu faceam parte din campionat, pt ca nu ne incadram in reguli).
    Ink o data, pt. A ma face sigur inteles, nu ti-am incalcat nicio regula, doar am venit cu o propunere si intelegeam daca era respinsa. doar ca, sincer, prefer un sistem de campinat non-dictatorial, in care pot sa vorbesc (asta avand in vedere ca nu am incalcat nicio lege scrisa).

Recomand un psihiatru, daca vi cu o sugestie o spui pe un ton frumos, nu iti bati joc de munca oamenilor.
    Nu iti convine? Nu e nicio problema, organizeaza tu unul, consolegames iti ofera si spatiu si paricipanti destui.

19. #79 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar

Pai....a cui este vina ca tu te trezesti sa te inscri dupa 2 zile 3 de la anuntarea turneului?
    Eu unul intru periodic pe console sa vad stiri despre jocuri si am vazut si anuntul despre turneu,nu e vina noastra ca nu se inscriu 32 de jucatori ...eu unul nu asi fi deacord sa astept inca spemii de zile ca nu poti tu sa joci in turneu....

20. #80 SP
    Cred ca aveti o probelma de intelegere. Eu unul nici nu mai vreau sa particip la asa ceva.
    A fost doar o sugestie. Si nu am inteles de ce am fost avertizat ca trebuia sa ma gandesc inainte sa ma inscriu, citind regulile. Oricum. Chiar si daca eram in primii 16, tot aveam o propunere de gen, pentru ca asa mi se parea normal. Sa participe toti. Nu sunt adeptul certurilor pe net. Si vad ca voi asa o percepeti. Macar eu nu o sa o continui. Nu ca nu as avea argumente, doar pt ca nu vad rostul. Imi caut un psihiatru. Inca am parerea ca este o comunitate prietenoasa si nu am sa intru in vreun conflict. Tray, sper ca pe viitor, parerile despre sanatatea mea mintala precara sa devina efemere si sa nu mai apara pe vreun forum. Voi consulta o parere specializata. Iti multumesc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 17 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast