Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 17 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 338

Thread: ConsoleGames.ro - Turneu Fifa 10 (PS3 & Xbox360)

1. #101 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by leo_cosmin View Post
    Imi permit sa mai vin cu o propunere formulata (cred eu) cu bun-simt:
    Ce parere aveti daca tratam locurile ramase libere si la PS3 si la XBOX (in cazul in care vor fi) drept echipe blank (oarecum retrase din campionat) si in cazul de fata, 4 vor avansa (prin tragere la sorti, in cazul in care vor cadea impotriva blankurilor) automat in ultimii 16.
    Sper sa nu fiu criticat din nou. Campionatul nu a inceput. Inca nici nu s-au terminat inscrierile. E doar o propunere.
    Consider buna propunerea lui Cosmin.

Pacat ca nu am Gold si nu prea am din ce bani sa iau, ca as fi participat cu cea mai mare placere la campionat.

2. #102 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sunt 16 pentru xbox, insa mai am nevoie de numarul de telefon si e-mail de la: HawK, val96, nirolf007, djxilaa, baban12 si doar numar de la telefon de la: showman

---------- Post added 15-08-2010 at 08:29 PM ----------

Ce parere aveti daca tratam locurile ramase libere si la PS3 si la XBOX (in cazul in care vor fi) drept echipe blank (oarecum retrase din campionat) si in cazul de fata, 4 vor avansa (prin tragere la sorti, in cazul in care vor cadea impotriva blankurilor) automat in ultimii 16.
    Sper sa nu fiu criticat din nou. Campionatul nu a inceput. Inca nici nu s-au terminat inscrierile. E doar o propunere.
    inca nu stiu, ne-am gandit si noi (eu si Ovidiu) la asta. Mr Roby de ce nu se inscrie ?

3. #103 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Consider buna propunerea lui Cosmin.

Pacat ca nu am Gold si nu prea am din ce bani sa iau, ca as fi participat cu cea mai mare placere la campionat.
    Atunci de ce-ti dai cu parerea ? Facem posturi inutile , doar ca sa iasa la numar ?

4. #104 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Daca cumva unul din jucatori renunta si nu mai participa la campionat @poolonik poate intra in locul lui daca este nevoie

5. #105 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Atunci de ce-ti dai cu parerea ? Facem posturi inutile , doar ca sa iasa la numar ?
    Nu, am vrut sa sustin ideea celui de mai sus. Nu ceea ce ai ingrosat tu a fost esenta mesajului. Cei care nu s-au inscris in campionat nu au voie sa posteze ?

6. #106 SP
    Stop vot . voi reveni cu lista celor inscrisi.

LE: avem 28 de inscrisi pentru turneu pe PS3 si 16 pentru Xbox360. maine, dupa ce ma voi consulta cu Ovidiu, voi afisa lista finala cu cei care vor participa si extragerile. turneul va incepe pe 17 august.

Va mai rog inca o data HawK, val96,nirolf007*si showman am nevoie de emailul si telefonul vostru

LEE: am cateva vesti bune, sper sa nu se supere nimeni, am mai facut rost de 2 participanti pentru ps3 si maine s-ar putea sa mai fac rost de inca 2 ca sa fim 32. stiu ca a trecut de 12, dar eu cred ca asa e cel mai corect pentru toti, sa aibe fiecare o sansa. pana la urma scopul turneului e sa jucam fifa. asa ca pana acum suntem 30 pentru PS3.

7. #107 SP
    Member Nightcrawl3r's Avatar

Exclamation

Sustin Ideea . Eu am adus 5 de dincolo . Mai pot aduce daca se prelungeste termenul cumva dar nu vor toti si nu toti intra prea des pe mess.

P.S : @Andrew : Ti-am trimis eu datele lui djxilaa.

8. #108 SP
    Member BatsBike's Avatar

Lightbulb

daca n'am ajuns tarziu ...
    nastasie sorin
    wackorine
    [email protected]
    0742935386

9. #109 SP
    Junior Member Il Duce's Avatar

Inscriere Turneu FIFA 2010

Salut

Intr-un tarziu am aflat si eu de ace3st turneu si as fi onorat sa particip. Stiu ca am depasit deadline-ul cu inscrierea da doar daca mai aveti un loc disponibil si pentru voi participa.

Nik-ul meu e Il_Duce_RO pe PSN. tel 0720 555 396

Mersi si o saptamana cat mai buna

10. #110 SP
    dupa ce m-am consultat cu ovidiu, am decis sa-i acceptam si pe cei care s-au inscris dupa 12, ca sa fim 32 pentru PS3 si 16 pentru xbox360. revin cu mai multe detalii in orele urmatoare.

11. #111 SP
    Junior Member Rob3rt17's Avatar
    eu o sa fiu plecat pentru vreo 2 zile, iar daca nu o sa ma intorc in 3 zile puteti sa ma descalificati...

12. #112 SP
    Quote Originally Posted by Rob3rt17 View Post
    eu o sa fiu plecat pentru vreo 2 zile, iar daca nu o sa ma intorc in 3 zile puteti sa ma descalificati...
    stai linistit, intra @poolonik

13. #113 SP
    Member MihaY's Avatar
    Eu voi pleca marti si ma voi intoarce joi dimineata sau dupa amiaza si as dori sa imi joc meciul joi, asta daca va fi de acord si adversarul meu.

14. #114 SP
    Junior Member danchucky2009's Avatar
    Salut,

As vrea sa intru eu in locul lui MihaY in turneul de FIFA 10 pe XBOX.Gamertag danchucky2009

---------- Post added 16-08-2010 at 04:40 PM ----------

Salut

Se mai fac inscriei pt turneu la xbox??As vrea sa particip si eu
    Nume Popa
    Prenume Dan
    XBL DANCHUCKY2009

15. #115 SP
    !Va rog sa cititi!

am terminat cu extragerile, cu videoclipul, cu imaginile, cu excelul etc. va rog sa ma scuzati pentru intarziere, dar am intampinat cateva probleme cu calculatorul astazi. bun... in primul rand vreau sa le multumesc lui: @cosminhards, un tactician adevarat (m-a ajutat cu alegerea echipelor), @dannybest, un talent in ale PS (el a creat imaginile de mai jos) si nu in ultimul rand lui @ovidiu, munca lui de abia acum incepe. am atasat si videoclipul promis, pentru a nu exista discutii pe seama extragerilor si sper ca ati picat cu adversari convenabili.

pentru alegerea echipei cu care vom juca, dupa cum am mentionat si mai sus m-a ajutat @cosminhards, am avut ca optiuni urmatoarele echipe: sevilla, valencia, volfsburg, lyon, tottenaham, manchester city, aston villa si roma, dintre acestea a fost aleasa volfsburg. eu zic ca e o alegere fericita, deoarece nu cred ca a jucat cineva dintre noi foarte des, fiind o echipa straina va face turneul si mai interesant.

veti primi in seara asta datele de contact a adversarilor din prima runda, dar va recomand sa va uitati pe email maine dimineata ca s-ar putea sa dureze ceva pana primiti emailul. cei care nu mi-au trimis adresa lor de email: @il duce si @val96 vor primi datele prin PM de la mine. vad ca nici nu am inceput campionatul ca deja avem probleme cu anumiti useri, @Rob3rt17 daca nu vei putea juca meciul pana la deadline, te rog frumos sa ma anunti ca sa te schimbam.

dupa cum stiti campionatul va incepe maine, insa deadlineul pentru prima runda este: 20.08.2010. daca din nu stiu ce motiv nu puteti sa jucati meciul pana la deadline, va rog frumos sa ma anuntati sau sa-l anuntati pe ovidiu si veti primi o amanare de maxim 2 zile. ce inseamna respecatarea deadline-ului, adica rezultatul meciului trebuie afisat pana la ora 23:59 al zilei respective, iar adevrsarul va confirma rezultatul printr-un thanks. nice and easy.

reguliile le aveti pe prima pagina, in primul post, daca cineva nu le respecta sau le incalca va fi eliminat fara drept de apel din turneu. lista finala cu cei inscrisi o veti gasi tot acolo.

am si o surpriza pentru voi, mai placuta sau mai neplacuta, acum depine de voi. finalele se vor juca la intalnirea de pe 4 septembrie a membrilor consolegames.ro. astea fiind zise, vreau sa va urez bafta si spor la joc.

PS: daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rog sa le postati mai jos.

Attached Images Attached Images turneu-ps3-32-echipe-grupa-1.jpg turneu-ps3-32-echipe-grupa-2.jpg turneu-xbox-16-echipe.jpg

16. #116 SP
    Senior Member tray's Avatar
    ovdiu vs andrewqp pacat ca unul din organizatori ne paraseste din primul tur

17. #117 SP
    Junior Member nirolf007's Avatar
    Va felicit pentru modul cum ati organizat totul.
    Fiecare player joaca cu Wolsburg?

18. #118 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dar vai, cei de pe Xbox 360 au cupa... si cei de pe PS3 nu

19. #119 SP
    Junior Member dannybest's Avatar
    Ba da MonkY numai ca finala va avea o imagine separata

20. #120 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Quote Originally Posted by nirolf007 View Post
    Va felicit pentru modul cum ati organizat totul.
    Fiecare player joaca cu Wolsburg?
    Dap ! Asa este cel mai corect ! Acolo se vede skill-ul , in duelurile cu aceleasi echipe .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 17 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast