Stai linistit ca nu e nici o graba. Am intrebat doar asa in gluma si recunosc ca sunt putin curios![]()
Stai linistit ca nu e nici o graba. Am intrebat doar asa in gluma si recunosc ca sunt putin curios![]()
postati si aici premiile? ca lumea care nu a participat este curioasa sa stie ce a pierdut![]()
Felicitari tuturor participantilor si in spcial castigatorului turneului: Rze !
Din partea CG primesti un award cu Tekken VI (hard one to get) si cu scuzele de rigoare pentru intarziere, rugaminta de a-ti alege ca premiu unul din jocurile de mai jos:
Final Fantasy - The Crystal Bearers (Wii), Fifa 11 (PSP), Full Metal Alchemist Brotherhood (PSP), Syphon Filter - Dark Mirror (PSP), Dead Rising 2 (X360), Medal of Honor (X360), Enslaved (X360), Fifa 11 (X360), Halo Wars (X360), Lord of the Rings Conquest (X360), Kane & Lynch 2 (X360), GTA Episodes from Liberty City (X360), Nier (X360), Guitar Hero Aerosmith (X360), skate 3 (X360), Leisure Suit Larry Box Office Bust (PS3), FarCry 2 (PS3), Burnout Paradise (PS3), Heavy Rain (PS3), Spider-Man Shattered Dimensions (PS3), Bioshock 2 (PS3), God of War III (PS3), Street Fighter IV (PS3), Enslaved (PS3), Medal of Honor (PS3), Dead Rising 2 (PS3).
Astept sa ne spui care este alegerea ta ca premiu... dupa care astept un PM cu numele si adresa completa (inclusiv CP si nr. de telefon) si vei primi prin curier. Inca odata felicitari tuturor !
Felicitări Rze și rușine celor cu X360 care aveți Tekken 6 și nu v-ați �nscris �n campionat.
Ați terminat-o cu mine.
@MonkY nu uita de cele 500 de exp points. multumim inca o data echipei ConsoleGames.ro pentru premile acordate si pentru ca ati facut posibila organizarea un turneu de Tekken 6. probabil ca vor mai fi si alte editii ale turneului, dar m-am gandit sa schimbam putin regulile. mai exact voi alege o data (in weekend, bineinteles) la o ora accesibila unde vom fi cu totii prezenti si se vor juca toate meciurile in ziua respectiva.
LE: am sters turneul pentru X360, sorry RonanN1, stiu ca iti doreai un award cu Tekken VI
Multumesc ConsoleGames!! Ati facut o treaba excelenta cu turneul asta. Si despre premiu, chiar nu ma asteptam sa fie atat de substantial. Bun down to business, aleg Medal of Honor PS3 chiar imi paruse rau ca am sarit peste el din lipsa de fonduri
... Multumesc inca odata echipei CG, sunteti de nota 10! Ne vedem la urmatorul turneu
![]()
cred ca vom incepe un nou turneu la anul, ca momentan este sub desfasurare si cel de FIFA11. aveti timp sa va pregatiti mai binefelicitari inca o data @Rze pentru victorie
![]()
Aaaa, la asta te referi. Da, sunt in continuare cel mai bun in raport cu tine
Oricum, au fost jucatori f buni in acest turneu, era o chestiune de timp pana sa parasesc competitia. Pacat ca nu ne-au pus chitrosii astia de organizatori sa jucam unul impotriva celuilalt din prima, sa iti inchid gura pentru totdeauna![]()
Bookmarks