Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 22 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 437

Thread: ConsoleGames.ro - Gears of War 2 Championship

1. #181 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Temper, temper. Pastrati tonul civilizat aici pls.
    Mda, nasol daca te-ai certat cu "partenerul". Comentariile si moralele sunt de prisos. Inseamna ca echipa voastra este out. Sper ca nu vad peste 10 min post cum ca v-ati impacat si vreti sa participati din nou. Out is out.

2. #182 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Damn it! Aveam planuri mari pentru etapa asta.

3. #183 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Damn it! Aveam planuri mari pentru etapa asta.
    Asta e, nu va mai fi zi de sarbatoare a frustrarii pe 8 februarie.

4. #184 SP
    Vedeti si partea buna a lucrurilor, nu vor mai fi echipe care sa stea pe bara

5. #185 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    of of of... deja vu... speram ca la acest concurs sa nu mai fie probleme, dar vad ca nici nu au trecut bine doua etape si deja incep sa apara... ... da lasa ca iese al treilea bine... nu se mai cearta nimeni la ala... se bat direct

6. #186 SP
    Ce vrei domne, nu stii vorba aia din batrani "padure fara uscaturi" ....

7. #187 SP
    Member mastakilla's Avatar
    Quote Originally Posted by SpitFire View Post
    I'm out. Nu mai explic si de ce, imi cer scuze fata de Dj Mo si de GreyhounD pentru eventualele dificultati in aranjarea etapelor.
    si acum ,cum se procedeaza ,toate echipele care au ramas in concurs au castigat cate 1 punct?

8. #188 SP
    Quote Originally Posted by mastakilla View Post
    si acum ,cum se procedeaza ,toate echipele care au ramas in concurs au castigat cate 1 punct?
    Am modificat postul in care pusesem etapa urmatoare si clasamentul general. Celor doua echipe care au jucat cu Mafia RO Tm / Spitfireeee li s-au sters punctele si meciul jucat cu acestia. Astfel, avem 4 echipe care nu au decat un singur meci jucat. Asta inseamna ca vom programa doua meciuri intre acestea, pentru a ajunge ca toate echipele sa fi jucat cate 2 meciuri.
    Putem juca eventual in cursul saptamanii, ramane de stabilit.

9. #189 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Pf... si la Spit cu Mafia aveam sperante sa-i facem de 1 punct, insa nu-i rau nici cu restu' ! Let them come! Me&You amigo, back 2 back!

Uite la DonAdryan/Junnkie cum stau si chiar daca iau bataie fac haz de necaz; ar trebui sa iasa acum doar pentru asta?
    Mai rautate mica, crezi ca suntem masochisti? Am avut ghinion, asta a fost!

Iti zik eu cum s-a intamplat: L-am facut cu sniper-ul pe primu' din dreapta, , l-am drujbat miseleste pe cel din stanga (RIP) si cand sa il faca omu' meu aici de fata pe al treilea, am alunecat pe o piatra lucioasa, am cazut amandoi la pamant si ne-a facut asta executii, cu toate ca nu era kill-ul lui! Iti dai seama? NU ERA KILL-ul LUI!

So beware amigo, 'cause we mean business!

10. #190 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Uhm..sunt doar 2 oameni in echipa adversa .

11. #191 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Uhm..sunt doar 2 oameni in echipa adversa .
    You call ME a liar? It's that whacha' sayn' ? Soon, my friend... we'll meet very soon... Kiss yo' mama goodbye 'cause you have a randez-vous with death!

12. #192 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Mah, eu nu inteleg ! Ma rog, eu sunt Bubli . De ce sa ramana echipa mea fara puncte daca ei se retrag ? E un meci castigat totusi, in care am depus ceva efort ! Daca pierd meciul urmator ?

13. #193 SP
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Mah, eu nu inteleg ! Ma rog, eu sunt Bubli . De ce sa ramana echipa mea fara puncte daca ei se retrag ? E un meci castigat totusi, in care am depus ceva efort ! Daca pierd meciul urmator ?
    Bubli ai pierdut punctele si ai pierdut si meciul. Este ca si cum nu l-ai fi jucat, deci ai restanta un meci in care vei putea recupera victoria si punctele.

14. #194 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Am inteles asta. Problema mea e alta
    De ce nu se ramane cu punctele castigate de fiecare echipa pana la momentul in care ei s-au retras ?

15. #195 SP
    Pentru ca nu este corect fata de celelalte echipe care nu au apucat sa joace cu ei.

16. #196 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...sorry că mă bag dar, nu se poate aplica regulamentul PGL? Dacă o echipă se retrage (se destramă, etc) automat celelalte echipe primesc numărul de puncte maxim dintr-un meci (0/30). E la fel ca și cum nu s-ar prezenta la niciun meci.

-exemplu, clujenii mei (mare păcat)

E doar o idee...

17. #197 SP
    Pai si nu e acelasi lucru ? Ce mi-e punctajul maxim, ce mi-e zero. Oricum, decizia a fost luata, v-am explicat si cum functioneaza.
    'Nuf said.

Asadar, meciurile: DarkMatinee / RonanN1 VS. Scroom / Bokolino si Raskolnikov1944 / babulu VS. I Dj Mo I / Greyhound2k7 raman sa se joace cat de curand. Propun sa se inteleaga participantii intre ei in privinta datei si orei de desfasurare si sa posteze aici rezultatul meciului, pentru a putea intra in etapa a treia in formatie completa.

18. #198 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pai si nu e acelasi lucru ? Ce mi-e punctajul maxim, ce mi-e zero. Oricum, decizia a fost luata, v-am explicat si cum functioneaza.
    'Nuf said.
    Oki, așa răm�ne <3 Stan Lee

19. #199 SP
    Junior Member scroom's Avatar
    So...dark, ronan, bokolino...eu pot juca cam in fiecare seara (ma refer la saptamana in curs) dupa ora 23.
    ...ramane sa postati voi data shi ora desfasurarii evenimentului

20. #200 SP
    ...eu pot oric�nd.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 22 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast