Same here.
Ce se intampla daca se retrage inca o echipa, sa zicem undeva la jumatea campionatului ?
Se anuleaza toata meciurile jucate cu echipa respectiva si se rejoaca intre noi ?
Deci azi-noapte m-am distrat DE MINUNE!!Am intrat sa joc un meci, doua si am stat pana la 3 si ceva. A fost superb, prima seara in care m-am distrat cu adevarat la jocul asta. Bine si pana acum a fost ok dar aseara a fost superb.
Mai ales ca i-am "lovit" rau pe unii! Mwuhahaha!!
Mai naspa e ca m-am culcat la 4 si m-am trezit la 7. Sunt la servici. Sunt rupt. Dar asta e. A meritat din plin!Can't wait for the next match!
Din pacate, nu ma pot juca in seara asta in campionat... Ma jucam acum 10 min cu Junnkie si Halo40 Horde si mi-a rasturnat cainele consola, si mi s-a zgarit discul cu Gears 2... Nu-mi mai citeste deloc, imi da mesajul cu disc unreadableO sa incerc maine sa-l repar cu ceva solutie, insa nush daca o sa reusesc, deoarece e zgariat destul de rau...
Daca s-ar putea amana meciul nostru din seara asta ar fi super, daca nu, asta e. Imi cer scuze inca o data pentru inconveniente...
Eu i-am dat add lui florynd dar nici pana acum nu mi-a dat accept. Eventual poate facem cumva si reprogramam meciul. As putea juca si singur dar mai frumos ar fi sa joace si Don cu mine.
Mii de scuze .... am copilul raci si le-am alergat prin casa sa ii suflu mucii ... am si uitat de meci ...
Reprogramam cand vreti voi saptamana asta ... dar undeva pe la ora 22:00 PLS![]()
Rezultatele etapei a treia, clasamentul general si programarea etapei urmatoare:
Cei ce hosteaza etapa aceasta sunt:
Meciul 1: Raskolnikov1944
Meciul 2: Dragos 15
Meciul 3: Padawan92
Meciul 4: I Dj Mo I
Meciul 5: ShpioOn
Da, ar fi excelent. Sambata imi vine jocul, si duminica putem juca mai devreme sau mai tarziu cu 30 de minute.![]()
Putem aranja cumva cu meciul astazi pana in orele 18:00 diseara a intervenit ceva si nu o sa pot juca la 21:00..Imi pare sincer rau.
Putem juca astazi mai devreme.
Voi aveti de jucat doua meciuri.
1. Shpioon / DonAdryan - Alfamonk / Florynd
2. DarkMatinee / RonanN1 - Shpioon / DonAdryan
By Spike in forum Sony PlayStation 3
By GreyhounD in forum Hot Story
By GreyhounD in forum Hot Story
By istrategie in forum Hot Story
By Dj Mo in forum Hot Story
Bookmarks