Imi pare rau baieti insa mi-a cazut netul asta de cacao, cred ca am probleme cu modemul. Abia acum si-a revenit. Vorbisem ceva insa, ceasul rau... Nush ce sa zic.
Imi pare rau baieti insa mi-a cazut netul asta de cacao, cred ca am probleme cu modemul. Abia acum si-a revenit. Vorbisem ceva insa, ceasul rau... Nush ce sa zic.
Nimeni la restanta?
Daca vreti jucam cum a zis Monky ( cu o ora inainte de meciul actual ).
Eu si Dragos nu stiu daca vom putea continua deoarece nu mai ne merge LIVE.Orice as face nu se mai conecteaza,am reinstalat Windosu am facut tot ce puteam si tot nu merge.Cred ca e din cauza internetului ca suntem amandoi in aceeasi retea.Daca nu vom putea sa ne conectam pana maine ne retragem din concurs si ne cerem scuze pentru retragere.
La al doilea segment.Am incercat sa jucam pe system link si merge dar pe live nu merge.Daca as fi banat pe live s-ar opri la testul de xbox live dar el se intrerupe intre network si internet si daca dau info zice sa deconectez routeru 30 de secunde si sa il bag la loc.am si scos placa de retea si degeaba.
Ne-au stricat copii planurile Grey.Si eu tocmai spuneam ca dupa meciul din seara asta imi bag 4200 puncte in cont si imi pun un Marcus in baie.
![]()
Ce vrei domne, daca trag in oameni neinarmati
Lasa ca n-ai pierdut in fata unor pifani. GG
Pai imi sarise lantul de la drujba. Cat l-am cautat eu pe jos mi-a pus Mika un epolet pe umar care a facut trosc.
restanta -
DonAdryan / ShpioOn vs Alfamonk / florynd 16 - 9
etapa -
Momitze / Halo40 vs Alfamonk / florynd 16 - 1
Sorry, dar nu mai tin minte cu cat am pierdut![]()
Bookmarks