Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 21 to 40 of 437

Thread: ConsoleGames.ro - Gears of War 2 Championship

1. #21 SP
    Junior Member florynd's Avatar
    Ce zici MonkY facem echipa?

2. #22 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Dacă mi se permite de către cei doi masterminds (sau mestărmainzi - cum se obișnuiește a se mai scrie prin unele locuri) ai concursului, aș avea o sugestie legată de data demarării acestuia, și anume, să fie obligatoriu posterioară celei apariției mult așteptatului patch (sau peci). Mulțumesc!

3. #23 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Sanjuro View Post
    Dacă mi se permite de către cei doi masterminds (sau mestărmainzi - cum se obișnuiește a se mai scrie prin unele locuri) ai concursului, aș avea o sugestie legată de data demarării acestuia, și anume, să fie obligatoriu posterioară celei apariției mult așteptatului patch (sau peci). Mulțumesc!
    Data aparitiei mult asteptatului patch nu este anuntata, asa ca nu se poate face concursul in functie de aceasta. Se vor termina inscrierile, se va face programul si va demara concursul.

Oricum, nu vad cu ce te incurca de vreme ce nu esti inscris

4. #24 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    nu este nevoie sa asteptam patch-ul... hostarea se va face de catre organizatori, iar pe meci privat nu sunt problemele din public... daca vreun participant va da lag datorat conexiunii lui la internet, il va da si cu patch si fara

5. #25 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Oricum, nu vad cu ce te incurca de vreme ce nu esti inscris
    Eu nu vreau dec�t să ajut și �mi doresc doar binele și fericirea jucătorilor, astfel că dacă sunt probleme să nu se acuze jocul, ci skill-ul scăzut al participanților.
    Dj Mo, și �n private matches apare bug-ul acela oribil care te face să nu mai ai arma �n m�nă, să tragi aiurea fără să ți se consume gloanțe din �ncărcător și să nu se �nregistreze nici o lovitură și mă g�ndeam că poate patch-ul rezolvă și neajunsul ăsta. Lăsați-mă să ghicesc, aveți o soluție și pentru asta: se reia runda.

6. #26 SP
    Din cate stiu eu, acela nu e un bug oribil ci este un efect secundar al lag-ului. Concursul continand numai participanti romani, probabil (99%) ca nu va aparea niciun bug legat de lag.
    Oricum, multumesc ca ne porti de grija.

7. #27 SP
    Member reikkoo's Avatar
    prima data o sa fie campionat pt gears of war 2 apoi mai incolo daca se poate sa fie si un campionat pentru killzone 2 sau mgs 4

8. #28 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    @offtopic : Pai noi vorbim pe aria noastra de MGS4 si Killzone 2 Si trebuie sa organizeze cineva care are ps3 si poate da si premii, sau macar sa se ocupe de organizare ceva. Poate facem ceva cu MGS 4 si noi acum, pana nu il vinde lumea
    @ontopic : Vedeti ca asteptam poze si filmuletze cu faze interesante din campionatu de Gears 2 Il aveti pe ronan "cameraman"

9. #29 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Count me in,sunt cam N00b dar ma pricep sa trag cu arma

10. #30 SP
    Member I condoe I's Avatar

TEAMLOGO

Yeah baby...
    Attached Images Attached Images teamlogo.jpg

11. #31 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Hell no!

12. #32 SP
    Junior Member radubeni's Avatar
    M as baga si eu! Astept inca sa conving pe cineva din lista sa mearga! Boko and scroom your asses will be pwned!

13. #33 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Cu cine fac si eu echipa ??

14. #34 SP
    Member mastakilla's Avatar
    avem si logo!!!!!!!!!!...suuuupertare

15. #35 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Team Logo # 2
    Attached Images Attached Images darkmatinee_sacaluka.jpg

16. #36 SP
    daca tot se poarta logo, eu pun personajul meu preferat... logo poate face grey
    Attached Images Attached Images carmine.png

17. #37 SP
    Ok
    Attached Images Attached Images d-g.jpg

18. #38 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Hmm ... parca , parca ... m-as baga si eu ... Dar ...

19. #39 SP
    asta ce vrea sa insemne? postezi daca vrei, nu daca ai vrea... pentru cei inscrisi deja si pentru cei ce vor sa se inscrie, cititi ce este cu rosu, in primul post

20. #40 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Count me out pls

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast