Ce zici MonkY facem echipa?![]()
Dacă mi se permite de către cei doi masterminds (sau mestărmainzi - cum se obișnuiește a se mai scrie prin unele locuri) ai concursului, aș avea o sugestie legată de data demarării acestuia, și anume, să fie obligatoriu posterioară celei apariției mult așteptatului patch (sau peci). Mulțumesc!
nu este nevoie sa asteptam patch-ul... hostarea se va face de catre organizatori, iar pe meci privat nu sunt problemele din public... daca vreun participant va da lag datorat conexiunii lui la internet, il va da si cu patch si fara
Eu nu vreau dec�t să ajut și �mi doresc doar binele și fericirea jucătorilor, astfel că dacă sunt probleme să nu se acuze jocul, ci skill-ul scăzut al participanților.
Dj Mo, și �n private matches apare bug-ul acela oribil care te face să nu mai ai arma �n m�nă, să tragi aiurea fără să ți se consume gloanțe din �ncărcător și să nu se �nregistreze nici o lovitură și mă g�ndeam că poate patch-ul rezolvă și neajunsul ăsta. Lăsați-mă să ghicesc, aveți o soluție și pentru asta: se reia runda.
Din cate stiu eu, acela nu e un bug oribil ci este un efect secundar al lag-ului. Concursul continand numai participanti romani, probabil (99%) ca nu va aparea niciun bug legat de lag.
Oricum, multumesc ca ne porti de grija.
prima data o sa fie campionat pt gears of war 2 apoi mai incolo daca se poate sa fie si un campionat pentru killzone 2 sau mgs 4
@offtopic : Pai noi vorbim pe aria noastra de MGS4 si Killzone 2Si trebuie sa organizeze cineva care are ps3 si poate da si premii, sau macar sa se ocupe de organizare ceva. Poate facem ceva cu MGS 4 si noi acum, pana nu il vinde lumea
@ontopic : Vedeti ca asteptam poze si filmuletze cu faze interesante din campionatu de Gears 2Il aveti pe ronan "cameraman"
![]()
M as baga si eu! Astept inca sa conving pe cineva din lista sa mearga! Boko and scroom your asses will be pwned!![]()
asta ce vrea sa insemne? postezi daca vrei, nu daca ai vrea... pentru cei inscrisi deja si pentru cei ce vor sa se inscrie, cititi ce este cu rosu, in primul post
Bookmarks