Pentru majoritatea echipelor concursul a luat sfarsit, urmeaza cele doua finale. Iata rezultatele ultimei etape, clasamentul general si meciurile finalelor:
Host finala mare: I Dj Mo I
Host finala mica: babulu
Pentru majoritatea echipelor concursul a luat sfarsit, urmeaza cele doua finale. Iata rezultatele ultimei etape, clasamentul general si meciurile finalelor:
Host finala mare: I Dj Mo I
Host finala mica: babulu
Miercuri mi se termina concediul. Prin urmare, duminica nu o sa pot juca la ora 21. Credeti ca o sa se poata modifica ora...??? Eventual sa ne "infruntam" la ora 19 sau ora 22 ???
mda, m-am edificat cu privire la programul de duminica...
e ok dak jucam la ora 19 ??? adik terminam pana la 21 nu ???
thx![]()
mda... era prea frumos sa se termine fara peripetii... eu am o mica problema ...tipic...
mi'a aexpirat goldul acum 2 zile...si m'am trezit k nu am cum sa fac rost ... faza cu un cont nou si iti da o luna gratis nu mai tine....
si imi pare f rau s'o spun dar, dak nu e cineva care binevoieste sa imi imprumute macar 1 zi de gold, pierdem finala sau, mai putin probabil, o jucam luni...![]()
gata...sa rezolvat... multumesc Greyhound si Dj Mo...
Acuma sa nu credeti k o sa va luam mai usor in finala...
See u there .
SCROOM / BOKOLINO VS. I DJ MO I / GREYHOUND2K7
Runda 1: Jacinto - 22 vs. 32 - castigatori: I DJ MO I / GREYHOUND2K7
Runda 2: Stasis - 11 vs. 31 - castigatori: I DJ MO I / GREYHOUND2K7
Felicitari finalistilor pentru un meci foarte tensionat si antrenant. Felicitari si celorlalti concurenti pentru ca au ramas alaturi de noi pana la final si pentru ca in acest concurs s-a dat dovada de mult fair-play. Felicitari tuturor, sa ne vedem cu bine la urmatorul concurs
Asteptam sa se joace si finala mica.
Doua poze din primul meci al finalei. Din pacate nu s-a putut filma si nici face mai multe poze.
A fost un concurs fenomenal. Si k sa'l citez p scroom :
Felicitari castigatorilor, felicitari participantilor , chiar si celor care nu au ramas pana la final si felicitari organizatorilorcu net-ul lui bokolino avem o sansa la podium![]()
.
Bafta celor din finala mica.
![]()
Felicitari pentru inca un concurs reusit!Ce se mai aude de cel pentru Killzone 2?
Cand putem sa ii dam drumul?
![]()
Congrats si de la mine pentru un super concurs. Am intalnit oameni noi, m-am distrat de minune!Il astept cu interes pe urmatorul!
DARKMATINEE/RONANN1 - BABULU/RASKOLNIKOV1944
Round 1 - Jacinto: 30 vs. 20 - castigatori: DARKMATINEE/RONANN1
Round 2 - Statis: 30 vs. 14 - castigatori: DARKMATINEE/RONANN1
Felicitari echipe adverse! A fost un meci pe cinste!
Felicitari participantilor la acest concurs. Sper ca v-a placut si ca veti participa in continuare si la cele ce vor urma aici pe ConsoleGames.ro.
Grey, ce facem cu premiile? Ca vad ca nu ma lasi sa imi pun un Marcus in baie.![]()
Bookmarks