din cunostintele mele "vaste" in photoshop a iesit asta :
as vrea sa intru si eu, tocmai mi-am luat gears 2de cateva zile si daca se poate sunt disponibil
sa joc si eu...
Pai si cine te opreste, spune care este componenta echipei tale, mai citeste odata primul post si inscrie-te.
Da, si dupa 24 nu il mai poti reinnoi. Vezi ca o sa te consultam in privinta zilelor si orelor de concurs, sa fie in regula cu tine, adica sa pice cand poti tu sa joci. Sheesh.
Se pare ca nu ne intelegem, vorbeste cu cine vrei tu, cand v-ati hotarat, postati aici componenta echipei. Nu este thread de matrimoniale.
@yoshimitsu... poate anul asta, ca abia a inceput, te hotarasti si tu daca participi sau nu... o pagina in urma scrii ca participi, primul post de pe aceasta pagina este al tau si scrii ca nu participi, acum scrii ca vrei sa participi si ca ai dori sa faci echipa cu Monky... peste cateva zile scrii iar ca te retragi? nu te supara ca iti spun dar... in puii mei... joci bambilici cu noi? reciteste te rog ce scrie cu ROSU in primul post
eu nu am un coleg de echipatrebuie sa caut... oricum,acum incepe scoala si ma rezolv eu...
![]()
Parerea mea e ca ne oferi prea multe detalii din "viata ta personala", iar pe threadul asta nu cred ca este nimeni interesat. Daca vrei live! se poate cumpara, daca n-ai wingman...spectate! Cat despre GOW, se pare ca habar n-ai cu ce se mananca (GoW1 - 10G/GoW2 - 30G) si totusi faci 100 de posturi pe aici - inutil.
Domnilor imi pare rau sa va zic dar eu ma retrag din motive tehnice cu consola. RROD si Wrong DVD Firmware din 2 console. Bani sa iau alta nu am. Imi pare foarte rau. Dark Matinee va juca cu altcineva. Multumesc
Of of... Sacaluka... hai ca vorbim cu Donely poate ti-o rezolva de urgenta. Sorry, ce sa zic...
Legat de cei fara teammates, eu zic sa facem un thread separat si sa ne "amestecam" prin tragere la sorti or something. Nu de alta, dar toti vor sa joace cu cel mai bun (aka MonkY the locust master).
Bookmarks