Flooooooooorynd, cand vrei chief sa facem un training, sa le aratam de ce suntem capabili ? Doar sa spui, si sunt la datorie (sa zici si tu cu o zi inainte, sa scot lanceru' de la naftalina... ala cu goldean pe el)
new team ....momitze + hallo 40 astia n-au timp sa se inscrie ,se antreneaza la greu ........![]()
Ma bag si eu ca spectator macar la un meci.Sa imi ziceti ce trebuie sa fac sa va pot vedea ca nu stiu cum sa dau sa fiu spect.
@Sakaluka dute la DOMO din auchan titanca are acolo jasper cel putin asa am auzit dar doar versiunea arcade.
Da, se pot filma dar doar dintr-o anumită perspectivă [�n primă fază]. De exemplu...mă filmez pe mine și după ce mor pot filma și din alte perspective...
Ce să fac...dacă cei de el EPIC n-au făcut jocul mai competitiv (cu spectate, servere private, etc) - sau măcar un Add-on (opțional). �n state, sunt adevărate ligi...și cam tot așa fac.
Calitatea nu o să fie HD (din păcate) doar SD-HQ.
AHA! Ai facut echipa cu ploiesteanu' meu
La logouri nu va sfatuiesc sa concurati cu alalalt, dar in joc... va luati voi revansa
Astept sa vad ce nume va alegeti ca sa stiu ce scandez! Sunt fan oficial al echipei, astept autografe dupa ce luati cupa lol
Bookmarks